co sadzicie o seri ursusów 385 902 912
-
Podobna zawartość
-
Przez MateuszToczek
Witam, mam pytanie, otóż remontuję mojego ursusa 385 i stanąłem w miejscu z powodu tej pompki wspomagania hydrauliki zeswnetrzej. Czy jest to potrzebne, ponieważ nie wiem w sumie czy mam kompletną czy nie bo już dawno to wymontowałem, a teraz patrzę że są jakieś wersje jej. Ja mam bez grzybka i kulki.
-
Przez TwojaBabcia
Witam
Jaka ilość oleju silnikowego wchodzi do ursusa c385 by była prawidłowa na bagnecie. ?
Pytam ponieważ u mnie według mojego bagnetu prawidłowy stanu oleju wynosi 15 litrów. po wymianie
Mechanik mówi że to o wiele za dużo , i mam dylemat, i chciałbym spytać się innych użytkowników c385, jaka jest u nich odpowiednia ilosc oleju silnikowego.
Pozdrawiam Artur
-
Przez Adrian16
Witam, mam taki problem z moim ursusem 914, ogólnie wałek wom trudno się załącza. Na zimnym załącza się normalnie i normalnie pracuje dopóki go nie wyłączę, jeśli wyłączę a olej jest już rozgrzany, jest problem z załączeniem, nie reaguje na wajchę przy kierownicy, czasami się załączy ale tak jakby się ślizgał nie chce wejść na obroty i da się go ręką zatrzymać, po kilku próbach zaskoczy normalnie i dopóki się go nie wyłączy pracuje normalnie. Co może być przyczyną? Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez rolnikgospodarny95
Witam kupiłem nowy regulator do Ursus 1014 i nie idzie powietrze ani na przyczepę ani nie idzie na pompowanie kół przy regulatorze w czym tkwi problem?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Atlas ładowarka
Czytaj dalej »
Projekt skrobaków do redlicy CX