Włączanie wałka WOM
Przez
UrsusJohnDeereTeam, w Sprzęgło - skrzynia przekładniowa
-
Podobna zawartość
-
Przez Tadeusz1212
Co może być przyczyna zakleszczania sie w C-360 na wsteczym biegu ??? Na innych sie nie zakleszcza ( raz w roku na 2 ). Kilka razy tak sie zakleszczył ze było trzeba cały lewarek rozbierać. Problem z tym zalkeszczaniem na wsteczym jest od nowości, jak tylko wyjechał z fabryki
-
Przez michał28
Mam problem w c 360 polega ona na tym że jak się wrzuci 1 bieg to nie można już go wyjąć .Co może być przyczyną ?
-
Przez UrsusJohnDeereTeam
Witam, oddalem silnik wraz ze sprzeglem do jednego z najlepszych zakladow w Polsce ale po zalozeniu okazaalo sie ze slizga sie sprzeglo, oczywiscie poinformowalem odpowiednie osoby ale z ciekawosci spytam sie co oni mogli tam zepsuc ze slizga sie? Teraz moge ruszac z piatego biegu bo na poczatku sie slizga i lekko sie rozpedza, powiedzieli zebym poluzowal nakretki lopatek i jak nie pomoze to ktos od nich przyjedzie
Pytam z ciekawosci co sie moglo stac skoro tarcze nowe, a kolo zamachowe zostalo wytoczone
Dziekuje za odpowiedzi
-
Przez Ursusc385
Zeby chodziło leciutko wystarczy załozyc przedłouzke do tego co wychodzi od silnika
i załozyc łancuch jutro przesle zdjecia
-
Przez UrsusJohnDeereTeam
Witam
Chcialbym wymienic kolo zebate obrotow niezaleznych WOM, juz mam cofniete walki i kolo trzyma sie tylko na widelkach i mam pytanie do bardziej doswiadczonych mechanikow ktorzy juz to robili jaki jest sposob na wyjecie go bo nie chce tracic czasu na metody
Bo nie mam pojecia czy dolem zdejme czy bede musial zdejmowac widelki
Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzieki!
Ponizej zdjecie pogladowe z internetu
-