Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdradze Ci w tajemnicy, że czasem się tak dzieje kiedy pewna grupa ludzi ma podobne zdanie w pewnych kwestiach

Tylko tyle przeczytałam ...nooooooooooo

spodziewałem się takiej riposty, owszem kij ma zawsze dwa końce, tylko po co razem się męczyć "mechanicznie"?  i udawać "kochającą" żoneczkę?   :)

Hmmm a Ty też z tych oczytanych jesteś ? Bo już mam wątpliwości .... Udawać ,to umieją aktorki ,a ja  rolniczką jestem ,tak więc ... -_-

Opublikowano (edytowane)

Oj nie o taki bajer mi chodziło, przynajmniej nie tylko, chociaż ponoć to połowa sukcesu ;). Jak dobrze nie zagadasz czy nie zrobisz odpowiedniego wrażenie to i wygląd nie pomoże... i nie chodzi tu o tekst w stylu, że "masz zęby jak królik bugs" ;)

No i pamiętajmy, że jednak znaczna cześć dziewczyn, przynajmniej tych młodszych jednak jest podatna na tępe, przygłupie teksty... czyli ten prawdziwy bajer :lol:

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

No grego ...zagadaj ...wiele nie oczekuje  ;)  No przełam to w sobie ...tą fobie do kobieta  :lol:

PS Ansja ale obiecaj nam tu zaraz na forum przy świadkach ,że jak zagada ,to rękawice bokserskie schowasz raz na zawsze ? :mellow:  :unsure:

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

"Jadźka pomóc Ci? Nie. No to Ci pomogę...." :D

No grego ...zagadaj ...wiele nie oczekuje  ;)  No przełam to w sobie ...tą fobie do kobieta  :lol:

Fobie? Buahha, raczej wyrobione zdanie, a w zasadzie to przerost wiedzy w tym temacie... Może i lepiej mniej czasem wiedzieć, ponoć życie jest wtedy łatwiejsze, prawda?

Edytowane przez grego
Opublikowano

Zdradze Ci w tajemnicy, że czasem się tak dzieje kiedy pewna grupa ludzi ma podobne zdanie w pewnych kwestiach... Moze Ty wychodzisz z założenia, że kazdy z każdym ma się żreć i kazdemu docinać, ale nie oceniaj innych po sobie ;). Czy Ciebie po prostu tak boli, że nie wszyscy mają zdania takie jak Twoje?

Ja sądzę że Meg nie chodzi o "darcie kotów", ale wręcz jestem pewien że Meg jest z tych, co wolą facetów bardziej sterowalnych sobą, niż tych z wyraźnym swoim zdaniem.        :) 

Opublikowano (edytowane)

Meg no przeciez tez jestem zwykła kobita ze wsi.Mam male wymagania,małe areały,brak mechanizacji to nie bedzie wysokiej poprzeczki  :P

Pisałam że mało wymagasz a on jakiś nierozgarnięty ...ech mężczyźni ..

Ale się tu syf zrobił, koleżanko Meg5 co nie której ciemnocie i tak umysłu nie oświecisz więc szkoda twoich nerw  :)

Moje nerwy są w świetnej formie ,ale dziękuje za troskę  :)

Ja sądzę że Meg nie chodzi o "darcie kotów", ale wręcz jestem pewien że Meg jest z tych, co wolą facetów bardziej sterowalnych sobą, niż tych z wyraźnym swoim zdaniem.        smile.png 

He ..nic z tych rzeczy ....nie lubię tych co patrzą z góry i nie cierpię pantofli ...  czyli znawco kogo ja preferuję ? 

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Dawno już to stwierdziłem ;). Z nia jedynie jakiś uległy facet wytrzyma, innej opcji nie ma...

Współczuje biedakowi :lol:, ale są tacy co to akurat lubią

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Grego [...] zagadanke :(  Imiona pomyliłes ,,,Jadzka to siostra moja ;[

Meg głeboko chowac nie bede,bo nigdy nie wiadomo kiedy bede musiała uzyc na tesciowa :P

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano

Grego zjebałes zagadanke :(  Imiona pomyliłes ,,,Jadzka to siostra moja ;[

Ach daj już spokój, myślał o Tobie, Meg już taka wybredna nie jest.   :P:)

Opublikowano

Z nia jedynie jakiś uległy facet wytrzyma, innej opcji nie ma...

Tak masz rację ...opcja jest spalona ... :D

Meg głeboko chowac nie bede,bo nigdy nie wiadomo kiedy bede musiała uzyc na tesciowa  :P

Tak nie chowaj ....teściowa musi być ,bo bez niej nie będzie męża ....czyli trwoga jak dla Ciebie  :D

Opublikowano

Oj Panowie nie znacie jednak kobiet :P

@Meg  stawia wyzwania mężczyzną i lubi tych ambitnych. W pozytywnym znaczeniu. Nie dąsajcie się, że jest tak dobra :)

Mąż zapewne kocha to w niej.......

;)

Opublikowano (edytowane)

W nocy tez pojedzie do sypialni siostry,ze drzwi pomylił :blink:

Jest taka opcja, jednak jak dobrze go "nakarmisz", to u siostry "jadł" nie będzie.    :P Ewentualnie tylko zobaczy co ma w "piekarniku" dobrego.       :D

Oj Panowie nie znacie jednak kobiet :P

Znamy lepiej niż się Pani wydaje.   :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A tam charakter pal 6...Wazne,zeby facet był uszyty na < miare > :P

Coś w tym musi być, bo dla kobiet ważna są dwie wartości u faceta, te wyrażone w centymetrach i walucie :P

Opublikowano

@grego nich mówią, kobiety uwielbiają mówić.      :)