Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 7.02.2018 o 13:38, situ14 napisał:

VALTRA N134 Active

Moc znamionowa 145KM (homologowana)

Silnik AGCO POWER 4 cyl. 4,9L

przekładnia półautomatyczna DPS 20+20

udźwig podnośnika 8100kg

kolor białymetalizowany

siedzonko pasażera z pasem bezpieczeństwa

fotel pneumatyczny

pakiet 3 zaworów z tyłu

podłokietnik

amortyzowana kabina

amortyzacja przedniej osi

dodatkowe oświetlenie robocze Premium

włącznik S/S WOM na błotniku

ogumienie 600/65R38 + 480/65R28 Trelleborg

błotniki przednie 4WD

przedni tuz 3500kg

przednie elektrozawory + 1 para wyjść hydarulicznych na przedni TUZ

przedni WOM

Cena netto 338000zł wyjściowa 

Rok temu moja T144 active kosztowała 327 tys. netto. Wyposażenie prawie jak u Ciebie: bez przedniego Wom, przednich elektrozaworów i metalizowanego lakieru, opony Mitas.

Opublikowano

u mnie w lipcu 2017r sąsiad od tego samego dealera co robił mi oferte kupił valtre t144 z opcji tylko pompa 200l przedni tuz i kolor czarny zapłacił 340 netto

Opublikowano

wymieniam moje dobre NH na inne  NH , tylko mocniejsze . Zamówione NH 7.230 na ful wypasie ale ze skrzynią PC  . Oczywiście pełny GPS . Zgadnijcie jaka cenę udało mi się uzyskać. Wkrótce będę sprzedawał NH T6050 Plus  2600mth . Maszyny są coraz większe to i moc idzie w górę. 

Opublikowano
27 minut temu, ereksio napisał:

wymieniam moje dobre NH na inne  NH , tylko mocniejsze . Zamówione NH 7.230 na ful wypasie ale ze skrzynią PC  . Oczywiście pełny GPS . Zgadnijcie jaka cenę udało mi się uzyskać. Wkrótce będę sprzedawał NH T6050 Plus  2600mth . Maszyny są coraz większe to i moc idzie w górę. 

daj znać jaka cena za T6050

Opublikowano

Witam. co sądzicie o tych ciągnikach i cenach

CASE PUMA 165 MC   na skrzyni 19*6 eco FULLPOWERSHIFT miękka oś, tuz, amortyzacja kabiny,pneumatyka,kogut,3prędkości WOM,szerokie błotniki z poszerzeniem,okno dachowe,ledy 8x plus światła drogowe na słupkach,zaczep automat 38mm i dolna listwa, 4 pary wyjść mechanicznych,koła 540R28 i 650R38 michelin cena 305 netto  dobra cena?dodam że ciągnik będzie dopiero zamawiany

drugi to

CASE MAXXUM  150 x-line, skrzynia 17x16  z auto,,miękka oś, tuz, amortyzacja kabiny,4 pary wyjść,3 prędkości WOM,alternator 150,ledy 8x plus światła drogowe na słupkach,nowa maska z led do jazdy dziennej,pneumatyka,zaczep automat 38mm i dolna listwa,wysoka kabina  z oknem dachowym,pompa 113l,kogut,koła 480r28 i 600r38 bez wyboru marki opon, duży zbiornik 250l, cena 274 netto  dobra cena? dodam że ciągnik będzie dopiero zamawiany

Opublikowano

Który z z nich polecicie JD 5100M,Famaroll 105 C,NH T5.105.

Wyposażenie:tur,przedni wom i tuz, skrzynia 16×16,Klima,pneumatyczne siedzenie,2 biegi pod obciążeniem, rewers i kilka pierduł.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sumek666 napisał:

@grzes14405 Sprawdź test ciągników w top agrar numer styczeń luty. 

Test testem,bardziej interesuje mnie opinia osób które miały styczność z takimi ciagnikami .Bo np. w JD m-kach był problem z pompami wtryskowymi (tak użytkownicy na forum tu pisali ale to wpisy 2012,2013 może już poprawili),no i z rozdzielaczem hydrauliki też jakieś problemy.

Edytowane przez grzes14405
Opublikowano

John deere 6110r

Skrzynia autopowr 50 km/h

Koła 480/70 r28, 600/65r38

3 sekcje hydrauliki 

Amortyzacja osi i kabiny

Zaczep automatyczny i kula 

Cena 340 netto

Pozdrawiam 

Opublikowano
17 minut temu, wojtaso napisał:

Tylko w 6120m nie ma skrzyni bezstopniowej, elektrozaworów, podłokietnika i jeszcze innych bajerów 

Chciałbym zauważyć że w tym co wpisałeś nie uwzgledniles tych opcji a ja odniosłem się do tego co napisałeś ;)

Opublikowano
6 godzin temu, wojtaso napisał:

John deere 6110r

Skrzynia autopowr 50 km/h

Koła 480/70 r28, 600/65r38

3 sekcje hydrauliki 

Amortyzacja osi i kabiny

Zaczep automatyczny i kula 

Cena 340 netto

Pozdrawiam 

A jak by wziąć na skrzynie AutoQuad, jaka różnica w cenie? Pewnie podobnie cenowo wyjdzie Fendt 310 Vario. 

Opublikowano (edytowane)

Myślę Piters że nie doceniasz "prestiżu" Agco. :P

340 tys. zł netto nie starczy na Fendta 310. Pewnie na serię 200 dopiero wystarczy.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano
Dnia 11.02.2018 o 22:06, kocur666 napisał:

Ktos mi powie jaka skrzynie wybrac do  john deere 6120M ?

i jak tam, wybrałes juz skrzynię ? bo ja się zastanawiam nad zakupem 6130M ze skrzynia PowrQuad Plus 24/24, ogólnie jak się orientowałes co co powiesz na temat 6M bo ja znam różne opinie

Opublikowano

Na targach w Ostródzie przedstawiciel Fendta powiedział że seria 300 zaczyna się od 300 netto. Więc dodając większe koła, amortyzacje osi i kabiny to wyjdzie podobna cena co wspomnianego JD, z tym Fendt że to wersja Power bez elektrozaworów. AutoQuad ok 40 tys taniej. 

Opublikowano

NH T7 .165 dodatki klimatyzacja mięka osi przedni tuz i komplet obciążników skrzynia na automacie cena katalogowa ofertowo 320 neto ale wystarczyło jedno słowo i cena 285 neto jeszcze do negocjacji 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v