Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma stronie fendt.de jest konfigurator. 

Kiedyś zrobiłem sobie fendt 310. Ladowacz czołowy, przedni TUZ z WOM miękka oś, wersja Profi Plus, najlepszy fotel, największe koła i wszystko co można było najdrozszego zaznaczyć ;)

Tylko 189 tyś... euro! Netto!

Opublikowano
1 godzinę temu, Lukas210 napisał:

@Mader12 a jaka cene tego johna? Myslisz ze duzo lepszy od hollanda? No i jakie wyposazenie?

170 za skrzynie 32/16 z półbiegiem pod obciążeniem, EHR, fotel pneu, siedzenie pasażera, klima, rura przy słupku, 380 i 480 kapcie, komplet zaczepów, komplet obciążników, full oświetlenie - to takie z ważniejszych i do tego sporo innych pierdół. Do wczoraj była na niego promocja.

W NH odstrasza ta mała pojemność, no i jak widać cena też.

Opublikowano
6 godzin temu, Lukas210 napisał:

No wlasnie promocja a teraz bez promocji jaka cena bedzie?

Promocja dopiero co się skończyła, to skąd ktoś ma wiedzieć, jak zmieniła się cena w 24h.

Opublikowano
18 godzin temu, AleksanderX napisał:

A ja gdybym miał taką kasę jak wy to bym kupił Fendta 716 za  550 netto naprzekór sasiadom

Kolego post wcześniej myślę " o kolega to ma specyficzne poczucie humoru"  

16 minut temu, AleksanderX napisał:

A polacy to już byli tacy swięci  też mają dużo na sumieniu co niektórzy jeszcze do dziś żyją za złoto zagrabione żydom i kupują za nie germańskie traktory

Ale TY to chyba jesteś ograniczony intelektualnie ! Byłeś ,widziałeś?! 

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Tracer93 napisał:

Ja na taką 714'stke w wersji profi plus to chciałem przeznaczyć max 450 tyś. i podnieść moc od jakieś 35-40 km

W tej cenie to bedzie case puma cvx lub deutz ttv w ful wypasie i to raczej netto

Opublikowano (edytowane)

To może teraz coś na temat9_9Deutz 6130 przedni tuz, miękka oś i kabina, pompa 120l, elektrozawory, radar,power beyond. cena 276...netto...

Ma ktoś może taką maszynę,bo niby moc tu jest,ale pojemność to tylko 3.6l?

Edytowane przez inoxdeere87
Opublikowano

VALTRA N134 Active

Moc znamionowa 145KM (homologowana)

Silnik AGCO POWER 4 cyl. 4,9L

przekładnia półautomatyczna DPS 20+20

udźwig podnośnika 8100kg

kolor białymetalizowany

siedzonko pasażera z pasem bezpieczeństwa

fotel pneumatyczny

pakiet 3 zaworów z tyłu

podłokietnik

amortyzowana kabina

amortyzacja przedniej osi

dodatkowe oświetlenie robocze Premium

włącznik S/S WOM na błotniku

ogumienie 600/65R38 + 480/65R28 Trelleborg

błotniki przednie 4WD

przedni tuz 3500kg

przednie elektrozawory + 1 para wyjść hydarulicznych na przedni TUZ

przedni WOM

Cena netto 338000zł wyjściowa 

Opublikowano

Skrzynia max 43 km/h według producenta. Wom 540/540e/1000. Jako główny ciągnik na 70 ha( co roku te 5-7 ha dochodzi) Produkcja głównie bydło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v