Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, macin87 napisał:

Jak na razie nie wymagali

Jakość jest dobra bo ani nie ma problemów z odpalaniem zima nawet na letnim paliwie ani problemów mechanicznych z pompami, jest za to brudne w odstojniku przy pompie cpn jest tyle takiego brązowego osadu- a ostatnio to już całkiem dawniej takie nie było

Czyli ogólnie nie polecasz? 

Opublikowano (edytowane)

U mnie już kupiony zbiornik 2000l za 7tyś. W środku nic specjalnego pompka,pistolet i licznik. Ta cena to za certyfikat a nie za kawał plastiku 

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano
1 godzinę temu, blondynek2004 napisał:

sołtys daj namiar na ten zbiornik

Zbiornik z firmy ROMGAZ Konarzynki, za cenę którą podałem jest golas, jeśli chce sie coś w miarę doposażonego to ok 3500,-netto Dodam tylko,ze cena ustalana indywidualnie-brat wozi tam paliwo^_^

Opublikowano

No to lipa .Niema od kogo kupic paliwa każdy wymaga zbiornika dwuplaszczoweg.Macie pany namiary jeszcze na jakąś firmę która przywiezie mi 2-3 tys w okolicę Zamościa 

Opublikowano

Na jesieni to właśnie szło normalnie kupić dziś dzwoniłem to już nikt Nie chce bo karę mogą zapłacić dużą i nie chcą ryzykować ale dzięki podeslij jak możesz warto spróbować 

Opublikowano
35 minut temu, hardkor113 napisał:

Dam ci namiary wieczorem

Pod Zamość powinni dowieść.Na jesieni jak brałem od nich to nie potrzebowali żadnego zbiornika

Dzwoniłem niestety bez zbiornika nieprzywiezie ale jakby był zbiornik to po 4.27

Ale dzięki hardkor113 za chęci 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v