Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

staszek w tym dziwnego ze ministrem rolnictwa powinien byc rolnik czujacy temat a nie jak sawicki 4 ha ogrodnik , czy Jurgiel geodeta, po drugie Jurgiel  to flegmatyk , i pier**la  zachowuje sie jak 90 letni stary dziad impotent, zero werwy zero przebojowosci, ten czlowiek wyglada jakby mial zachwile ducha wyzionac ze zmeczenia i starosci. niepodejmuje zadnych decyzji nierobi w tym ministerstwie kompletnie nic to zwyczajny darmozjad jak dzis by umarl to przez rok nikt by niezauwazyl ze ministra niema.

Agencja ARIMR w rozsypce wywalili wszystkich kierownikow a nowi nieumieja nic, na wszczodzie ludzie bankrutuja przez ASF pier**la minister nierobi nic, znakowanie zywnosci minister nierobi nic a wystarczy aby konsument wiedzial ze mieso w markecie jest z Dani a nie ze dunski smrut na polce sklepowej jest reklamowany jako polska zdrowa zywnosc, zabranie sie za tucz kontraktowy bo to destabilizuje rynek bo czesc ludzi w tuczu kontraktowym to zwykli niewolnicy a pozostali przez tucz kontraktowy maja niskie ceny bo zaklady pier.... zeby kupic od ciebie jak moga kupic mieso od niewolnika z tuczu kontraktowe, problemy ze szkodami lowieckimi minister milczy, oszukiwanie rolnikow z platnoscia i waga minister milczy. kupowanie gruntow na slupy od ANR minister znowu nic a wiekszosc tych problemow mozna roziwazac Rozporzedzeniami wielkosci 2, 3 stron maszynopisu to mozna zrobic w jeden tydzien a ten pierdzi w stolek 2 lata i cokolwiek zrobil??????

Jurgiel to leniwy darmozjad, a Sawicki wyrafinowany pracowity zlodziej i kretacz ktory gorszy niewiem

jeden warty drugiego,ja chyba jednak wolę żeby ktoś coś robił i przy tym zamataczył coś dla siebie ,niz nie robił nic zeby nie usłyszeć zarzutów że coś zajeb... dla siebie,bo nic nie robienie jest jeszcze gorsze

Nic nie robi ? Wskaż który minister rolnictwa zrobił przez ostatnie 10 lat tyle coon?

a co zrobił?,

szkody łowieckie nie rozwiązane,płotu na granicy nie ma czyżby płot tylko imigrantów umiał zatrzymac a dziki nie?

itd.ale szkoda gadać bo każdy w innym czasie przeglada na oczy

Opublikowano

Chyba tylko idiota uwierzy że płot na granicy powstrzyma asf pomoc suszowa , po wymarznięciach dopłaty do tuczników mało Ci?

Opublikowano

Chyba tylko idiota uwierzy że płot na granicy powstrzyma asf pomoc suszowa , po wymarznięciach dopłaty do tuczników mało Ci?

to ja jestem idiotą bo myśle że może ten płot dużo dzików zatrzymać,myślę że więcej to może pomóc niż durna ksiażka wejść i wyjśc z gospodarstwa,bo długopisem to białoruś zatrzymuje asf

pomoc suszowa była i w poprzednich latach,zresztą  po co komu tłumaczyć...

Opublikowano (edytowane)

Trzeba świnie w OP1 i w maski przeciwgazowe ubierać, bo to wirus, to nie robak że płot kolczasty postawił i nie przejdzie, przecież to w powietrzu jest.

Germańska giełda bez zmiany.

Edytowane przez Rolnik1973
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v