Prostownik
Przez
mds212, w Akumulatory, prostowniki, urządzenia rozruchowe.
-
Podobna zawartość
-
Przez Soolider123
Witam od niedawna jestem posiadaczem ladowarki JCB 536-70 agri super z 2013 roku z silnikiem JCB. Problem jest taki że ciężko pali na zimnym z rana. Kreci dobrze ale nie może załapać, dopiero jak dam samostarta zalapie i pozniej juz pali dobrze caly dzien... Ktoś miał podobny problem może?
Pytanie drugie:
Jak uruchomić swiece zarowe w ladowarce? Jesli owy silnik posiada... Czy one automatycznie powinny się uruchomić czy jak? Czy można samemu je uruchomić?
Jeśli napisalem w złym dziale to proszę moderatorow o przeniesienie do odpowiedniego. Dzięki!
-
Przez lysyrolnik
Witam
No i stalo sie w moim MTZ 82TS padly baterie, i tu nasuwa sie moje pytanie- Jakie polecacie akumulatory?
dodam ze w moim MTZ-cie sia aku... 2x 6v
-
Przez ania24051998
Wittajcie!
Mam problem z ładowarką Schaffer 2030S. Rano pracuje normalnie, a na obrządku wieczornym jakby nie miała siły. Mimo wciskania gazu nie chce przyspieszyć, ciezko jej podjechać nawet pod najmniejsze góreczki. Strasznie piszczy..
Dodatkowo przód nie daje oporu, koła jakby się nie kręciły a tył wszystko normalnie.
Daradzcie mi co to może być, bo już brakuje sił.. ;(
-
Przez oaxis3333
Cześć, kupiłem prostownik jakiego jeszcze nie miałem i mam problem do czego służą przyciski każdy z osobna w prawym górnym rogu
-