Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
@Avendrion z tego co podałes w profilu to masz 16 lat to jeszcze troche poczekasz :) wiem sam po sobie bo tez sie czekało na prawko ale wkoncu jest :)

W sobote kończę 17 xD I tu się mylisz bo moja klasa jest klasą która po raz pierwszy zdaje w tym wieku : ) Już wszystko zapłacone a w środę testy :] Ciekawe co z tego wyniknie.

Opublikowano

i to napewno nie mały!!oj możesz miec wtedy ostro przechlapane :D .Wujke tez ma tylko kat.B i złapali go jak z laaweta jechał. no i duzo nie brakło a autko by na parkingu policyjnym stało :lol: wiec...

Opublikowano

ja jaeszcze nie mam prawka a i tak sobie popylam z przyczepami w żniwa i kiedy trzeba. raz mnie złapali jak jechałem

c-330 z cyklopem. ja jeszcze nie pełnoletni traktor bez przeglądu,bez rejestracji,bez świateł itp. :lol:

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez sumek666
      Jak kształtują się ceny nieruchomości i działek rolnych w Waszych okolicach? Może planujecie zakup gruntów w tym roku? A może udało Wam się sprzedać jakieś grunty?
      Zapraszam do dyskusji o cenach i możliwości zakupu ziemi w Polsce i za granicą.
      Kontynuacja tematu:

• Przez karol
      Zapraszam do wypowiadania się na temat prowadzenia rozrachunków z tytułu VAT w gospodarstwach rolnych. Jakie są Wasze doświadczenia?
    • Przez leszan
      Witam. Czy ktoś wie jak wyglądają przepisy odnośnie zatrudnienia przez np. urząd gminy do odśnieżania dróg Czy trzeba zakładać normalną firmę usługową, czy można to zrobić jakoś w ramach gospodarstwa. Urząd gminy życzy sobie oczywiście fakturę za odśnieżanie, aby mógł za to zapłacić. Może ktoś wie ile można na tym zarobić??
    • Przez krs
      Z
    • Przez marcin2057
      Witam, od 1980r. dziadek słownie wziął w dzierżawę wszystkie grunty rolne od pana XY bez żadnej umowy i opłacał podatek za całe gospodarstwo, w 1990r. przepisał na mojego ojca całą gospodarkę i ta słowna dzierżawa przeszła na mojego ojca , w 1994 właściciel zmarł, nie miał żadnych dzieci ani żony tylko brata lecz całe gospodarstwo było na pana XY, do tej chwili od 2011r ja użytkuję całe gospodarstwo i nie wiem czy mogę się już starać o zasiedzenie i teraz od czego mam zacząć i jakie to są koszty. Z tego co się dowiedziałem to nie ma żadnego właściciela i spadkobiercy żyjącego.

• Dodaj nową pozycję...
v