Zimowe naprawy Ursusa C-4011 atak hamulce i wałek ataku
-
Podobna zawartość
-
Przez michu888
Witam forumowiczów. Problem jest taki -`
1.Zerwany frez na wałku napędzajacym przekładnie.
2.Uszkodzone zeby na przekładni planetarnej
3. Roztulejowany most.
Suma sumarum niezła bryndza a podniosłem go do przesmarowania! Doradżcie jak sie za to zabrac ,wszystko już na wierzchu rozebrane tuleje dorobie bo orginał za cienki, ale ten wałek ataku ????.
-
Przez wojtek123
Witam
dzisiaj założyłem nowe siedzenie ze sklepu i mam mały problem bo za wysoko się siedzi i trochę się nie wygodnie jeździ..
Może ktoś zakładał nowe siedzenie i jak u was ono pasuje??
-
Przez lonski
Co może być przyczyną pulsowania pedału hamulca (coś podobnego jak ABS w samochodzie) na postoju gdy pedał wciśnięty jest do połowy?
Przy pełnym wciśnięciu jest ok. Hamulce podczas jazdy działają prawidłowo.
-
Przez JANCZAK1176
Witam fachowców trafił się MF3080 wujowi z zjechanymi frezami po rozebrani Mam dylemat co zrobić . Myślałem dać do napawania ale czy to wytrzyma .Ponoć odcinają od wałka frezy i wyciskając potem spawając .Dokładnie nie wiem co lepsze pytam się WAS co lepsze .Wie ktoś czy w Łódzkim województwie coś takiego robiom
-
Przez ALIxG
Pewnego razu podczas orania stanąłem pod górkę i musiałem wyjść z Ciągnika i zaciągnąłem ręczny i po powrocie do kabiny zapomniałem o nim i pojechałem ale po przejechani 1/2 metrów zaczął mi ciągnik słabnąc az wcisnąłem sprzęgło i staną podniosłem pługi i nie chciał ruszyć to parę razy szarpnąłem ze sprzęgła i ruszył ale od tamtej pory podajże nie ma hamulca ręcznego i teraz podciągałem linkę i wraz to samo przy samym końcu delikatnie czuć ze coś łapie. I takie pytanie mam co moge teraz z Tym zrobić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
kupie ładowacz czołowy mx do mccormick mc/case mx c
Zetor 7711 & Ursus C-360