Żywotność lemieszy
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Cześć, kupiłem plug jak na zdjęciu ale nie ma tabliczki znamionowej. Pod czerwoną farbą jest niebieska raczej to ta oryginalna. Prośba o pomoc w rozszyfrowaniu marki bądź modelu.
-
Przez kuchn
Mam problem z pługami kuhn master 120.nie trzyma skosu i pługi się koszą nawet podczas jazdy na pole.Miał ktoś podobny przypadek
-
Przez cris10
Cześć , jest tu ktoś , kto mógłby napisać które przewody gdzie idą ? U siebie mam zmienna szerokość orki , liniowanie i wiadomo obrót , zmienna szerokość orki dziala , liniuje lecz nie chce obrócic . Na placu obracał , lecz lekko się pocił siłownik i rozbieralem , może zapowietrzony ? a może coś źle podłączone ? A może kostka uszkodzona lub się przycieła . Chętnie wysłucham mądrzejszych -
Przez Rolnik40112001
Witam, zakupiłem pług obrotowy do c360 i mam problem z obrotem pługa. Obrót w pługu jest na jeden wąż i bardzo wolno obraca w jedną stronę dochodzi może do 3/4 obrotu i nie da się dalej obrócić, za to powrót do pozycji początkowej jest wręcz natychmiastowa bez dawania wysokich obrotów. Olej jest. Pompa orginalna wymieniana rok temu.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Przenośnik ślimakowy SLM ocynkowany i łożyskowany
Czytaj dalej »