Skocz do zawartości



Rekomendowane komentarze

To się chwali, kiełbaska jak ta lala, schabik pewnie jeszcze się parzy  :)  Piszcie co chcecie ale jak zabraknie tych mniejszych gospodarstw to i takich obrazków i smaków będzie coraz mniej.

Jak dorabiałem u Belga to widziałem u nich konkretny domowy sprzęt do wyrobów kiełbas , ale jak pytałem to oni już zapomnieli jak to smakuje nikt już tam wyrobów nie robi.

Nie ma tu nikogo w okolicy kto mógłby to robić. Podejrzewam, że chętni by się znaleźli, ale chyba niewielu. Tak to większość opierdoli wszystkoz byle tanie było jak tak potrzę nieraz co ludzie kupują. W tych stronach nie ma żadnych tradycji kulinarnych, dawnych przepisów na potrawy czy dań regionalnych. Takie zadupie bez osobowości. Ja się za to nie wezmę, brak wiedzy, warunków  ludzi. Ubeków mam za miedzą to raz dwa szara strefa by się skończyła. Kto wie może kiedyś sama ekologiczna hodowla świnek i drobiu się pojawi, ale nie prędko. Trzeba poczekać aż ludzie zaczną rzygać tym marketowym żarciem.


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v