Dział Fermowy Żywienia Trzody Chlewnej
Wychodząc naprzeciw potrzebom coraz bardziej świadomych i wymagających klientów stworzyliśmy grupę specjalistów, których celem jest opieka i doradztwo zarówno z zakresu żywienia jak i zootechniki oraz higieny utrzymania trzody chlewnej.
Specjaliści nowego działu ukierunkowani są na fermy produkujące prosięta w cyklu zamkniętym lub utrzymujące powyżej 150 loch.
O szczegóły oferty zapytaj naszych specjalistów.
Region I
Artur Turek
Dyrektor Działu Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad powyżej 300 sztuk loch
tel. kom. +48 668 116 519
e-mail: aturek@blattin.pl
Region II
Jarosław Kijo
Główny Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad powyżej 300 sztuk loch
tel. +48 608 076 831
e-mail: jkijo@blattin.pl
Region III
Rafał Sójka
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 666 016 593
e-mail: rsojka@blattin.pl
Region IV
Dariusz Katkowski
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 604 945 174
e-mail: dkatkowski@blattin.pl
Region V
Rafał Tokarek
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 662 265 161
e-mail: rtokarek@blattin.pl
Region VI
Marcin Marczewski
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 600 433 026
e-mail: mmarczewski@blattin.pl
Region VII
Bartosz Kłos
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 604 205 339
e-mail: bklos@blattin.pl
Region VIII
Adam Solnica
Specjalista Żywienia Trzody Chlewnej
Obsługa stad od 150 do 300 sztuk loch
tel. +48 696 267 607
e-mail: asolnica@blattin.pl

0 komentarzy
Rekomendowane komentarze
Brak komentarzy do wyświetlenia