-
Podobna zawartość
-
Przez Marcin06
Witam, rozglądam się za jakąś nową prasą zmiennokomorowa. Na 70 ha słomy, 5 ha sianokisznki + jakieś poplony. Na chwilę obecną współpracowałaby z ciągnikiem 110KM.
Na oku mam 3 firmy:
New holland rb 150. Cena około 135 tys
Massey ferguson RB 4160v. Cena 150 tys
Class variant 460rc. Cena 150 tyś
Wszystkie w takim samym wyposażeniu.
-
Przez Damian99026
Witam, mam do kupienia prasę jak w tytule, z roku 2001 jednak zastanawia mnie czy mój ciągnik da radę z nią chodzić, chodzi o zetora 7245. Oczywiście mówię o pracy bez noży. Rocznie około 500-600 bel. 200-300 sianokiszonki i tak samo słomy. Miał ktoś do czynienia z takim zestawem? Jeżeli nie da rady z nią chodzić to co innego polecacie? Budżet około 30.000. Do tej pory miałem KR125. Pozdrawiam.
-
Przez Angeliii98
witam, nie wiem jak ustawić w prasie John deere 592 liczenie bel... po wyrzuceniu beli licznik mi jej nie dodaje.. może ktoś mi opisać krok po kroku co trzeba zrobić ? dziękuję za wszelką pomoc;)
-
Przez boooolek
Witam, chciałbym poznać opinie dwóch pras claas variant 460 i massey ferguson RB 4160v najbardziej chodzi mi o zbicie oraz wydajność. Prasa ma pracować z 170 konnym john deere'm.
-
Przez kamilgr3
Witam. Ostatnio kupiłem prase kostkująca class i muszę wymienić w niej opony. Lewą to większą dostałem bez problemu lecz prawa 165 r 13 wulkanizator powiedział mi że nie dostanę takiej wysokiej opony gdyż ich nie produkują. Jak założę trochę niższą nie będzie problemu z podbierakiem ze prasa będzie stała krzywo?
-