studzin1456

Case 5130 hydraulika

Polecane posty

studzin1456    0

Witam ,

Posiadam ciągnik Case 5130 w którym nie zawsze dział dźwignia od podnośnika, najczęściej nie działa gdy jest olej zimny.

Czy ktoś może wie w czym jest problem?

Pozdrawiam  

post-184144-0-94814600-1471851399_thumb.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
NSzczepan    0

Długo posiadasz case ?

Na jakim jezdzisz oleju ?

zobacz na kostki pod tym joystickiem najlepiej rozpiac spryskac WD-40 i pospinac spowrotem a poza tym on tez jest rozbieralny tylko uwazaj na małe sprezynki zeby ci nie wypadły ja u siebie to rozbierałem czysciłem styki i chula jak nówka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Gustawek
      Siemanko. Cyrki z moją Renią. Po wymianie olejów i uszczelnieniu kilku miejsc sylikonem podnośnik dziwnie się zachowuje. Po uruchomieniu ciągnika podnośnik idzie na maksa do góry i pompa jakby dalej ciśnie. W 4-5h na wyłączonym ramiona opadną powoli. Zaznaczę że druga dźwignia od podnośnika jest przyblokowana (ta z numeracją). Ktoś zaradzi?
    • Przez pradzik28
      Witam mam problem z podnośnikiem w case mx 150 podnosić podnosi ale nie chce opuścić do końca.Prosze o pomoc.
       
    • Przez PolskiRolnik252
      Witam, potrzebuję wyjść power beyond do case 5140, przeszukałem kilkadziesiąt stron i nigdzie nie mogę takowej płytki znaleźć. Orientuje się ktoś gdzie ewentualnie można taką zakupić? 


    • Przez patryk90
      Witam. Problem z podnośniki em, na pusto podnosi po podpięcie maszyny nie chce ruszyć jej do góry. Co może być?
    • Przez raszpl
      Witam, mam problem z MF 3060, a mianowicie chodzi o cisnienie oleju. Od jakiegos czasu zaświeca mi sie kontrolka " cisnienia oleju" a co za tym idzie, przedni napęd sam sie włącza. Robi sie tak podczas zdjecia nogi z gazu. Obawiam sie że czeka mnie wymiana pompy hydraulicznej. Przyczyną zapewne była duza ilosc opiłków metalu która pojawila sie z hamulcow w ktorych wytarly sie okladziny i co za tym idzie metal ocieral o metal. Mógłby mi ktos dać jakies rady, wskazowki co sprawdzić zeby upewnic sie cos mu dolega albo co mnie czeka z jego przyszłością?
      Z góry dzieki za odpowiedzi.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj