-
Podobna zawartość
-
Przez andrewk
Piszcie jak przetrzymujecie obornik na pryzmie na polu - gdy np. płyta gnojowa jest pełna, a do 1 marca jeszcze daleko. Można przetrzymywać bezpośrednio na ziemi ? Jak nie to wystarczy dać folię pod spód ? Nie chcę nabawić się problemów z arimr, więc muszę zawczasu się przygotować
______________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.traktorpedia.pl - dane techniczne ciągników rolniczych, kombajnów zbożowych oraz ładowarek teleskopowych.
-
Przez Gość kadioor
Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany.
-
Przez Bizon_Ursus
przyjmę ziemię w dzierżawę woj . Świętokrzyskie okolice Ujazd , Kopiec, Krępa wiadomości proszę kierować na agrofoto w wiadomości prywatne lub pod podany numer telefonu 883 294 895 pozdrawiam .
-
Przez Bartys12
Witam Jeśli sąsiadka dzierżawiła mi ziemię przez 10 lat i teraz w grudniu kończy 60 lat i chce przejść na emeryturę z krus to może mi nadal wydzierżawić na 10 lat? czy może musi przepisać ziemię na syna lub córkę?
-
Przez jm126
Witam. To moj pierwszy wpis wiec prosze o wyrozumialosc. Otoz mam taki problem. W jaki sposob mozna zaorac pole o ksztalcie trapezu o jednym boku prostopadlym do podstawy w jak najbardziej ekonomiczny sposob bez pustych przejazdow. Ciagnik do operacji to c 360 z plugiem unia grudziadz trzy skiby. Dodaje fotke pola do wgladu
-