Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
lukaszl22    0

Witam. Mam problem a mianowicie wczoraj jeździł wszystko było w porządku a dzis po odpaleniu miga kontrolka od walka i nie mogę zmienić biegów z polowych na szosowe. Również nie działa podnośnik i połówki przełącza tylko jak nacisne sprzęgło. Co może być przyczyną ? Jeśli ktoś miał podobny problem to niech pomoże będę bardzo wdzięczny. A i napęd działa ok.Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
andrewk    72

Pewne jest jedno, że raczej jest to awaria elektryczna. Mechanika/hydraulika raczej dała by znać wcześniej :D Sprawdź wtyczki przy kompie, a na początek masz takie dwa bezpieczniki nad akumulatorem. Sprawdź czy wsuwka przy klemie się nie poluzowała, czy dochodzi prąd do bezpiecznika  i czy dochodzi do kompa + masa kompa.

 

 

Ediit:

 

Nie doczytałem, że masz problem jeszcze z podnośnikiem więc pomiar ciśnienia  by się przydał.

Edytowano przez andrewk

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

lukbold    397

cuda się dzieją jak ta dodatkowa masa na aku nie łączy.... o ile też ją masz :>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

przechwaliłem MF właśnie padła mi skrzynia biegów i co właśnie teraz dowiedziałem się że to jest bardzo droga zabawka droższa od fendta a zawsze była taka opinia o MF że to tani ,nic takiego drogo i to bardzo ,

miał bym pytanie do was gdzie można choć trochę taniej kupić części do skrzyni po za serwisem

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×