Staltech czy Tolmet
Przez
michu20, w Maszyny do uprawy ziemi
-
Podobna zawartość
-
Przez mlodykom1
Witam wszystkich. Zamierzam kupić agregat talerzowy tylko problem jest z wyborem producenta. Pod uwagę biorę Grano System Landstal, Agro Lift, Batyra i może Tolmet. Batyra ma w standardzie piasty bezobsługowe i wał gumowy. myślałem nad wałem daszkowym. Jeśli możecie coś doradzić chyba że macie doświadczenia z innymi producentami to chętnie poczytam.
-
Przez Digifant
Witam
Stoję przed zakupem brony talerzowej szerokości 2.0 m. Interesuje mnie maszyna w okolicach ceny 4000 zł brutto. Jaką markę wybrać ? Rozważam Grass-Rol, Bomet, Omega, Rywal, ewentualnie coś innego, ale nie chcę kupić talerzówki, która rozleci mi się po jednym sezonie.
-
Przez Konrad432
Zamierzam zakupić agregat Agrona Powerdisc. Slyszeliscie cos o tej firmie? Warto? Po mojej wstepnej analizie byl bym za zakupem.
-
Przez lukas155
Witam, planuje zakup ciężkiej talerzówki Euro-Masz z zabezpieczeniem sprężynowym o szerokości 3m z talerzami 610mm. Chciałbym wykorzystać tą maszynę do uprawy bezorkowej, czy nie będzie się zapychać po kukurydzy, czy praca będzie podobna do Lemken Rubin 9, jak z wałem Packera w mokrych warunkach ? Niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii na temat tego modelu, jedyne co znalazłem to 1 filmik na YouTube.
Za wszelkie informację z góry dziękuję.
http://euro-masz.eu/brony/brona-talerzowa-ciezka-z-zab-sprezynowym/
-