News

Orbitrol
Przez
panki888, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez kuba93711
Witam ostatnio przydarzył mi się problem z przednim napędem. Sprawa wygląda tak że kontrolka normalnie się zapala i gaśnie ale napęd jest cały czas załączony. Sprawdziłem tylko czy prąd podaje na cewke no i niestety nie dochodzi. Wygląda na to że to główny podejrzany ale nie wiem gdzie dalej szukać przyczyny z tym brakiem prądu.
-
Przez dawid1983
Witam mam pytanie mam zalozona uszczelkę korkowa pod klawiaturą i tam jest cała zapocona chciałbym założyć jakaś lepszą czy są takie
-
Przez GoodRamQ
Witam, problem polega na tym że półbiegi podczas jazdy się nie zmieniają [nawet kontrolki nie przeskakują] ale jak się zatrzymam to zmieniają.
Może się czujnik uszkodził jakiś tylko nawet nie wiem od którego zacząć sprawdzać
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.