Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otworzyłem chyba pierwszy taki temat na "agrofoto" ale myślę że wypali. Proszę abyście podali tytuły fajnych i sensownych piosenek do produkcji filmów rolniczych. Przypuszczam że większość osób tak jak ja i większość moich kolegów ma problem ze znalezieniem fajnej nutki. Wiadomo żeby wyszła fajna produkcja to nie wystarczy wkleić do programu filmik i pierwszą lepszą piosenke. Według mnie to największym problemem jest znaleść fajną nutkę.
POZDRAWIAM!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez boolick
      Cześć!
      Chcę wejść w zmienne dawkowanie i szukam odpowiedniego oprogramowania dla mnie. Używam Trimble'a GFX-750 z Rauchem Axis 30.2 EMC, docelowo zamierzam korzystać również z czujnikiem plonu przy kombajnie.
      Chciałbym, by soft umiał generować mapy dawkowania na podstawie zdjęć satelitarnych oraz by można było dokonać ręcznej edycji map. Póki co dość spodobał mi się satagro, ale tam jedynie brakuje mi ręcznej edycji map.
    • Przez MonikaSzot
      Szukam programu do zarządzania gospodarstwem w dobrej cenie.
    • Przez janrol
      wie ktoś może o jakiś fajnych adresach www z maszynami używanymi w czechach.
      dziękuję!!!
    • Przez lisek
      Cześć
      Używacie tego programu. Mam kilka problemów przy obsłudze. Np. nie chce drukować, nie pobiera powierzchni pola przy ewidencji nawożenia azotem itp.
    • Przez bhdemeter
      Witam!

Ktoś ma jakieś ciekawe apki dla smartfonów rolników? 

Jakieś propozycje?
  • Dodaj nową pozycję...
v