Polecane posty

kuki147    0

posiadam mf 285 przerobiony na koparko ładowarkę  mam problem z napędem na tylni WOM gdy włączam to niby wałek się kreci ale jak ruszę dźwignia od tylnej koparki to ona nie działa i wałek powoli staje i się zatrzymuje proszę o poradę co się zepsuło i jak to można naprawić

post-175600-0-42117200-1454319275.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
peny259    11

w WOM jest mechaniczny? jeśli tak to może obcielo tarcze sprzęgła drugiego stopnia i na luźno działa a pod obciążeniem się zatrzymuje. ale to tylko mój pomysł.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.


  • Podobna zawartość

    • Przez MacRolMF
      Witam, tata dołożył do ciągnika (kubota l5450) 3 dodatkowe sekcje hydrauliczne, po podłączeniu wszystkiego i wlaniu oleju nic nie działa, podnośnik który wcześniej działał dobrze, podnosi tylko wtedy gdy kręci się kierownicą.
      Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny!
       
    • Przez Patrykxd
      Witam ostatnio wymieniałem pompki hamulcowe w Deutz Fahr DX90 bo starych nie dało się zregenerować i przy wkręcaniu czujnika STOP ukręcił się gwint i pękła obudowa wkoło tego gwintu i moje pytanie jest takie czy da się to czymś zakleić żeby wytrzymało to ciśnienie. Myślałem nad tym spawaniem na zimno tym klejem czy zda to egzamin? Zdecydowałem się na tańszy zamiennik bo oryginał cena kosmos.
    • Przez patrykb2736
      Mam taki problem że zablokowalo mi joistick nie mogłem ruszyć jednej sekcji nie zauwazylem I zagotowalo mi olej bo cały, a wcześniej linką olej mi się dostał do joisticka.Co może być przyczyną? Rozdzielacz wysiadl?
    • Przez fendzior927
      Witam
      Mam problem z fendtem 927 vario mianowicie ciągnik po rozpędzeniu się do pewnej prędkości rozłącza skrzynie wchodzi w tryb awaryjny i wyrzuca błąd 4.1.A1 po zgaszeniu odczekaniu chwili i ponownemu odpaleniu nie ma błędu ale po ponownym rozpędzeniu to samo. Nie kiedy jednak błąd nie występuje i chodzi normalnie.Dzieje się tak tylko przy jezdzie do przodu obojętnie czy dolna czy górna skrzynia do tyłu brak błędu.
      Błąd jest niby od nastawnika tylko czy na pewno od niego ???
      Z góry dziękuje za jakąkolwiek podpowiedz
      Pozdrawiam
       
    • Przez Rafał11
      W moim Same nie da się wrzucić rewersu do przodu do tyłu wchodzi lekko a to przodu się nie da dokładnie jest tak tak samo z wajchą co się zmienia zakres biegów. Czym to może być spowodowane??
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.