Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez farmer_89
      Dzien dobry chcialem poznac wasza opinie, mam wiate wysoka 5m chcialem zrobic sciane z plandeki tir, zawiesic ja od gory czyli jakies 2,8m  myslicie za zda egzamin?
    • Przez Maniek02
      Witam. Mógłby ktoś zaproponować dobre oświetlenie do hali/garażu/magazynu 400m2 + jakieś lampy zewnętrzne nad bramę wjazdową. W internecie wybór duży, ale wolałbym jakieś sprawdzone rozwiązania. 
    • Przez Marcin133
      Witam. W związku z bardzo drogim opałem myślę nad ogrzewaniem domu pompa ciepła. Proszę użytkowników którzy już posiadają lub myślą o założeniu o wypowiedzenie się w temacie. Jakie pompy polecacie itd. 
    • Przez DSzymczyk
      Sprzedam suszarnie do tytoniu/ziół. Suszarnia jest olejowa, dodatkowo zamontowany jest piec na ekogroszek. 
      W razie zainteresowania proszę o kontakt pod nr telefonu: 782 010 544

• Gość Luke16
      Przez Gość Luke16
      Tak jak w temacie... Całe moje podwórko jest na podłożu gliniastym a co za tym idzie mam tak zwaną przysłowiową "zupę" Mniej więcej wygląda to tak jak na tym zdjęciu http://www.agrofoto.pl/forum/T-072-image54076.html i co najgorsza całe podwórko tak wygląda... Co byście radzili zrobić??? Co zastosować by nie robiło się takie bagno??? Oczywiście jak najtańszymi metodami:P
  • Dodaj nową pozycję...
v