Skocz do zawartości

wyciek paliwa z dziurki z boku bloku silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzis zauwazylem wyciek paliwa w moim farmtracu 675dt. wyciek znajduje sie z boku silnika a paliwo wyciek z jednego z czterech otworów... czym to jest spowodowane?? jak to naprawic ... dodam ze ciagnik pracuje równo nie zapowietrza sie ani nie traci mocy....

Opublikowano

no bez zartow... wszystko suche filtr odstojnik i wgl... a z tej dziurki to wyplywa normalnie...

przewody paliwowe tez cale i wszystko dokrecone bo sprawdzalem... sam mam zagadke... a caly bok silnika w paliwie

Opublikowano

silnik perkinsa... nie znam sie na mechanice... ale wkladajac w ten otwor np drucik to mozna paliwo wyciagac z niego ciagle... kurcze wszytko sprawdzilem i nie mam bladego pojecia...

Opublikowano

o tym na wysokosci 1/3 filtra paliwa liczac od góry... ja nie wie mco myslec o tym no bo skad niby tam mialoby byc paliwo... mogloby sciekac z czegos ale z czego skoro filtr suchy przewody paliwowe tez nie dziurawe...

sam zobaczylem ten otwór dopiero po odkreceniu filtra paliwa...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Orientuje się ktoś jak ustawić rozrząd/kąt wtrysku w farmtrac 555?
    • Przez Ursusc385
      Wszystko na temat ciagnikow rodziny "Farmtrac"
    • Przez olwenboniface
      Cześć wszystkim!
      Od kilku dni zauważyłem, że w moim Farmtrac 675 DT układ hydrauliczny reaguje z opóźnieniem – szczególnie przy podnoszeniu i opuszczaniu osprzętu. Olej był wymieniany miesiąc temu, filtr wygląda w porządku. Ciśnienie też w normie.
      Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym zachowaniem? Zastanawiam się, czy problem może leżeć w zaworze sterującym lub pompie. Każda wskazówka mile widziana – zanim oddam ciągnik do serwisu, chciałbym poznać Wasze opinie.
      Z góry dzięki za pomoc i dobre rady!
      among us online
    • Przez Bartek1994
      Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
    • Przez Gazpacho
      Mam problem z podnośnikiem, a konkretnie podnosi za nisko. Pytanie: czy jest możliwość wyższego podnoszenia bez demontażu ramion?

• Dodaj nową pozycję...
v