Nie pełne obroty na maksymalnym gazie
-
Podobna zawartość
-
Przez odyniec
Jestem ciekawy czy do T25 dało by się założyć jakieś najmniejsze turbo a jak tak to czy by wytrzymał silnik. Mi sie zdaje że trzeba by było wymienić wał tłoki itd na jakieś mocniejsze jak wy myslicie o tym
-
Przez Rolnikt25
Witam czy mogę tak https://m.youtube.com/watch?v=rrIs-thoetA sprawdzić wtryskiwacze czy nic się nie poprzestawia jak tak zrobie muszę sprawdzić wtryski czy mi nie leją bo władek ciężko pali i kpci na czrno przy dodawaniu gazu jeśli ktoś zna inny domowy sposób na sprawdzenie wtrysków to proszę o pomoc
-
Przez EnergyStar
Witam serdecznie. mam wladzia z 1983r. wszystko pięknie tylko nie mam tylnej szyby. ani ramy do niej no i w zimne dni dmucha. a w suche i gorocę wali sie kurz:( moze ma ktos pomysl jak zrobic? by szyba byla otwierana. wybrać szybe czy pleksie?. jak tak to jaką i gdzie kupic? jaka zrobic rame? szyba musi sie wysoko podnosic, bo władek w moim gospodarstwie robi przy wszystkim ( mam 5ha) wiec aby nie kolidowało to z obsługą opryskiwacza i innymi maszynami wysoko podnoszącymi. Dziękuję
-
Przez hubert25a2
Witam po długiej przerwie mam problem z nie gasnącą kontrolką ładowania po odpaleniu silnika jest to denerwujące.
Jak zauważyłem problem był od dłuższego czasu ponieważ kontrolka od ładowania aż się stopiła , więc chcę wziąść się za naprawę.
Kupiłem przekaźnik pośredni rozrusznika który jest w kabinie i przekaźnik blokady włączenia rozrusznika myślałem że są spalone a jednak nie.. problem nie znika , po odpaleniu pali nadal a ładuje ponieważ odpalając na krótko czuć przybywanie prądu.Dopowiem że alternator prądownica był sprawdzany u mechanika 400W regulator w kabinie pozdrawiam
-
Przez Minesq
Witam, jak widać rozpoczął się sezon 2016 i t 25 trzeba ruszyć w pole.. mam mały problem o tuż w t 25 się ciągle urywają łańcuchy boczne
np. przy rotacyjnej podczas koszenia, pługu podczas orki... itd. Mamy z ojcem tego dość więc postanowiłem się wziąć za niego i na necie znalazłem trzy różne blachy. Tylko nie wiem jak te dwie czerwone się przykręca, kołnierz to wiem że trzeba do zwolnicy tylko te blachy nie wiem ( zdjęcia na dole )
I moje pytanie jest takie : czy ktoś już posiada te trzy rodzaje blach ?? i jak się one sprawdzają w pracy urywają się łancuchy ??
proszę o odpowiedz bo muszę z tym władkiem porządku troche zrobić Pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
New Holland TD5050 nie działa WOM pod obciążeniem
Załadunek silosów Agropart AS25 żmijka pionowa + skośna