Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To nie jest tak do końca ,po prostu opuszczają przy mniejszym ciśnieniu właśnie po to jest sprzęt do regulacji i sprawdzania wtrysków ,oto chodzi że jak wtrysk jest ustawiony np.na 180 to puszcza paliwo przy 180 a nie leje przy mniejszym ciśnieniu.

Opublikowano

Nie wiem bo dawno tego nie robiłem ale to nie powinien być duży koszt a możesz po pytać u znajomych może ktoś ma sprzęt ,a przyszło mi do głowy w jakim stanie masz filtr powietrza jak będzie zatkany to też będzie kopcił.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Romcjusz
      Witam!
      Proszę po pomoc w sprawie wtrysków do MF-a 3095 bez dyna-shift.
      Chodzi mi jakie powinno być ciśnienie na wtryskach przy wymianie i jaka jest cena zamienników.
      Niedawno kupiłem takiego i trzeba się wziąć za drobne poprawki i czy trzeba odpowietrzać układ paliwowy oraz gdzie można coś takiego kupić po rozsądnej cenie. Z góry dzięki.
    • Przez RotarT25A
      Witam panów , mam problem , po podłączeniu przełącznika zespolonego z samochodu , wchodzą w skład tego , kierunkowskazy , światła krótkie długie .Podpiąłem i grzeje mi przełącznik , lub kable , zastosował bym przekaźnik , tylko nie wiem jak się do tego zabrać , jakies rady ? . W tych sprawach jestem ciemny

• Przez wuqa72
      Sprzedam ciągnik Władimirec T25. Cena 12500 zł do uzgodnienia
      1987 r., Sprawny w 100%. Nie wymaga żadnych inwestycji. Zarejestrowany, opłacony. Przebieg 2754 mtg. Zadbany. Nowe akumulatory, zaczep górny i dolny, elektryczne wspomaganie kierownicy, obciążniki 4szt. przód i na tylne koła. Opony szerokie.
      Traktor można obejrzeć w Chełmie
      Tel. 505 464 575

• Przez NonStop
      Witam czy ktoś kiedyś ustawial pompę po tych znakach ? Jeśli tak to powie mi ktoś jak to zrobić, lub jak inaczej to zrobić bo pierwszy raz spotykam się z taką pompa i nie mam już głowy do niej. 

• Przez Arasowsky
      Witam. Zakupiłem sobie władimirca T25A2 i chciałem co nie co poprawić. Problem jest z hamulcami, ponieważ hamuje tylko na prawe koło. Ciagnik staje w miejscu, natomiast lewe koło nie zostawia śladu. Czy to normalne? Nie mam także dźwigni blokady mechanizmu różnicowego. Czy to może być tym spowodowane? 
  • Dodaj nową pozycję...
v