Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych moim tematem! Chciałbym aby wypowiedziały się osoby, które używają lub mieli styczność z sadzarką kubeczkową Agro-San lub bardzo podobną innego producenta. Podaje link do aukcji z Allegro:

http://allegro.pl/sadzarka-rozsady-kubeczkowa-multiplaty-kostki-new-i5687384036.html  

Chciałbym nią sadzić kapustę orac kukurydzę z multipłatów stożkowych. Jeśli miał ktoś styczność to proszę się wypowiedzieć na temat swoich spostrzeżeń.

Opublikowano

Witam wszystkich nie chce zakładać nowego wątku interesuje mnie sadzarka do selera i do rwanej rozsady Pora jestem ciekawy jaką sadzarka sadzenie szło by najlepiej zastanawiam się nad chwytakową ale u mnie w okolicy nikt takiej nie posiada jestem ciekawy jak ona się sprawuje.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez dawidursus323
      Hey. Dzisiaj plewiłem mój bób. Miałem go bardzo zachwaszczonego bo przez 2 tyg lało i nie sie nie dało zrobić a ziemia to glina. Wiekszosc chwastów to 20% osty, 70% zboże [w tamtym roku na polu był owies i to jego jest najwiecej] i 10% inne. Co na nastepny rok zrobić aby zniszczyć te nasiona przed sadzeniem aby tyle tego nie rosło? roundap? gleboka orka?
    • Przez gawron323
      Witam, mam 4 ha ziem 6 klasy i chciałbym pójść w warzywnictwo. Dodam że okolice mojej wsi to sami badylarze(sałata, rzodkiewka, pomidory) i nie wiem co by się opłacało na takie ziemie. W planach mam nawieść te ziemie torfem . Myślałem o kapuście i potem ją szadkować.  Proszę o jakieś porady
    • Przez Danielson21
      Witam interesuje mnie nabycie wentylowanych worków typu big-bag o maksymalnej ładowności 1,5t. Około 100-120 szt. Oczywiście worki tylko używane i maksymalnej cenie 8 zł 
    • Przez dotacja_info
      Nabór wniosków na „małe przetwórstwo” 29 września – 28 października 2016 r. Ogłoszenie znajduje się tutaj
      15 września 2016 r. w siedzibie ARiMR w Warszawie, odbyło się szkolenie pt. Zasady przyznawania pomocy finansowej w ramach poddziałania „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 dla operacji polegających na podejmowaniu wykonywania działalności gospodarczej w zakresie przetwórstwa rolno-spożywczego przez rolnika, domownika lub małżonka rolnika podlegającego w pełnym zakresie ubezpieczeniu w KRUS.

• Przez agrofoto
      Ten wątek poświęcony jest tematom związanym z produkcją i opłacalnością uprawy warzyw. Jakie warzywa uprawiacie? Które z nich przynoszą Wam konkretne zyski, a które straty? 
      Zapraszamy do dyskusji 
  • Dodaj nową pozycję...
v