-
Podobna zawartość
-
Przez tomek8111
Witam. Dzisiaj po wymianie oleju w fendt farmer 312 z 1992 roku nie chce zgasnąć kontrolka skrzyni.Filtr wymieniony ,podlany olejem.Olej zalałem fusch Gear LS sae 90.Wcześniej przy niskich obrotach silnika zapalała się kontrolka od ciśnienia skrzyni.Mierzyłem na punkcie przy filtrze i rozgrzanym oleju to było około 12 barów przy 1000 obrotów na silniku.Natomiast ciśnienie w miejscu czujnika przy stopniach było około 0.2 bara .Proszę o pomoc jak odpowietrzyć pompę czy może cały układ czy konieczna będzie wymiana pompy(oby nie,bo remont to chyba będzie słono kosztował).Pozdrawiam.
-
Przez Dz1kyy
Witam. Mam możliwość zakupu zetora 7011. Ciągnik znam od małego, należy do mojego wujka może mi go sprzedać po BARDZO atrakcyjnej cenie, ale jest on do remontu. chciał bym go kupić do ładowacza czołowego lecz przydał by mi się do niego przedni napęd. i tu pojawia się pytanie - czy da się założyć do niego napęd od ciężkiej seri zetora/ursusa? ostatnio kupowałem część obudowy do napędu w mojej 12, i w opisie było napisane, że pasuje ona do zetorów 6x45 i7x45 z ciężkimi mostami.
-
Przez operator1993
Witam, mam pytanie odnośnie zwolnicy Carraro przy Zetorze 10540. Rozsypały mi się satelity w zwolnicy i uszkodziły jeden z trzech sworzni. Mam pytanie czy ma ktoś uszkodzoną piastę na sprzedaż? Chodzi mi głównie o sworzeń satelity.
-
Przez operator1993
Witam, ma ktoś na sprzedaż piastę (może być uszkodzona) zwolnicy Carraro do Zetora 10540? Chodzi mi o sworzeń satelity zwolnicy, byleby był prosty i nie porysowany.

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz Fahr D7807 - katalog części