Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez PronarekP5
      Witam forumowiczów, szukałem na forum ale nic konkretnego nie znalazłem a przynajmniej nic świeżego. A wiec do rzeczy chce sprzedać swoja prasę Deutz Fahr RB 3.81 i kupic cos nowszego lepszego . Prasa w cenie do ok 50 tysięcy no juz maksymalnie do 60 tysięcy netto . Prasa ma byc z rotorem , nożami , siatka , sznurkiem , szeroki podbieracz i wielkość bel minimum 1,6m. rocznik powyżej 2004/2005. Przeglądając oferty moimi faworytami są : Class Variant 360/380 RC , Fendt 2600/2900 i Krone Variopack 1800 MC . I tu moje pytanie co lepsze co będzie lepszym wyborem i ktora z tych pras jest wytrzymalsza i dluzej bezawaryjnie bedzie pracować. Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi
    • Przez RolPro10
      Witam. Jestem na kupnie prasy Welger Lely 220 profi (2002 r.). Prasa w fajnym stanie tylko mam problem (pytanie) czy da sobie z nią rady Ciagnik Massey ferguson 375 (75 km) rok 1992 ? Pracował by bez nozy tylko z rotorem. Aktualnie mam Claas rollant 44s i daje rady bez żadnych problemów. Pracuje przy sianokiszonce. Traktor silny  bo wyciąga na naczepie pod górę (10%) 8 beli z sianokiszonki bez najmniejszych problemów. Zmieniam poniewaz claas 44s nie nadaje sie do siankiszonki. I chcę powiększyć gospodarstwo.

• Przez Tommekpol
      Oferta nie aktualna. Prasa została sprzedana. Temat do zamknięcia
    • Przez Freeman10
      Witam. Pilnie potrzebuję pomocy w sprawie prasy Krone. Mój problem polega na zapychaniu się podbieraka. Prasa pobiera do komory trochę siana, a później to co pobierze zostaje w podbieraku, nie zostaje wciągnięte do środka - nie zależnie od tego jak gruby jest pokos, jaka jest prędkość jazdy. Prasa nie posiada rotora. Pozdrawiam.

Z tego wszystkiego zapomniałem podać modelu - KR-8-16
    • Przez Kedzior12
      Kupię pompkę do centralnego smarowania do prasy zwijającej Gallignani 3200l (rok produkcji 1992r.).
      Może być z innego modelu lub innej prasy, oby takiego typu jak na zdjęciach.
      Stan techniczny: sprawny
      Cena: do uzgodnienia.
      Kontakt: telefon: 504956436 lub email: lanski@onet.eu

• Dodaj nową pozycję...
v