Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka że np w lubelskim ludzie szaleją z cenami przyczep i ładnej hl po odbudowie nie kupisz taniej niż te 19 tyś.Sam rózne opcje rozważałem i doszedłem do wniosku że lepiej dac więcej a mieć spokój. 

Opublikowano
Cytat

Nie chce Mi się jeździć bo taki agregat sam bym kupił pod fione.

Nie jest warty tej kasy podłóg nowych, cena netto i do tego transport, skórka nie warta wyprawki.

Opublikowano (edytowane)

Panowie ile jest warty taki opryskiwacz? hydraulicznie podnoszone lance 15metrow, zaczep skretny, 1200l, 10 letni, wloska pompa glowice potrojne, nowy kosztuje 12tys, 7 tys moge wolac?

Zdjęcia

Edytowane przez Bambi14
  • AgroTeam
Opublikowano
Sory nie docztalem ze chcesz sprzedać. Jakiś czas temu szukałem takiego dla Wujka i ceny tych które znikaly były miedzy 4 a 5,5tys powyżej możesz już tylko chcieć sprzedać. Za 200l niewiele osób dołoży 4 tyś bo za 3 kupisz pilmeta 1000l a nową taką beczkę za 1500zł
Opublikowano
8 godzin temu, griga napisał:

Może ktoś ma blisko bo cena wywoławcza znośna https://www.otomoto.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-agromet-n039mx-ID6zxruq.html

cena ciut przy wyskoka

8 godzin temu, griga napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/agregat-bierny-famarol-u767-1-ID6zxsCU.html

Nie chce Mi się jeździć bo taki agregat sam bym kupił pod fione.

Co do cen regionalnych no cóż lenistwo kosztuje. Ja szukam gdzie popadnie i zlecam transport spedycją. Ładowarka przyjechała do Mnie z Mazur za 1500zł chyba

żaden miód

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, farmtrac8244 napisał:

I co tym robić?

Kupujesz  tego z ogłoszenia, Szukasz takiego samego w sąsiednim województwie (jak nie dalej). Najmujesz takich łepków co za działkę zrobią wszystką, szkolisz jak odpalić bez kluczyków na zwarcie przy rozruszniku ewentualnie dostać się do kabiny. Wyjeżdżają nim do lasu gdzie czeka firanka z rampą. Tego spalonego sprzedajesz na części numery przebijasz na ten z firanki. I jak by się  kto pytał to wyremontowałeś. :) Kolega mówił, żebym zaraz czarnych na chacie nie miał. :D 

Edytowane przez stuart
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v