Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mocowanie wytrzyma bo już ładowarkę zajeździl i dlatego sprzedaje;-)

Opublikowano

Ładowarki Matbro to dość solidne sprzęty 

Mocowanie wytrzyma bo już ładowarkę zajeździl i dlatego sprzedaje;-)

Ładowarki Matbro to dość solidne sprzęty więc raczej to nie tędy droga. Raczej nie miał dla niej pracy albo kupił z nią i próbuje zarobić, widząc co wystawia obstawiał bym drobny handel. Taniej kupi drooooożej   sprzeda :)

Chcesz tanio - proszę bardzo, nawet nie daleko  :lol: https://www.olx.pl/oferta/krokodyl-okazja-CID757-ID5iGrN.html#fde1d1dc46

Mają ludzie fantazję co jeden to lepszy :)

Opublikowano

Kolego byłem ostatnio u gościa z zakupem i miał taką bronę na stanie. Kilka chwil rozmowy - ma ją 3 lata, ogólnie zadowolony. Brona 3m szerokości ciąga osiołkiem 125KM.

Opublikowano

mam sipme i dwa sezony pracy za sobą. Kosi prawie 10 ha na pokos x3 wiem że dużo to nie jest ale problemu żadnego nie był Wymiana noży raz na rok, nie tak jak kiedyś przy bębnowej. Kosze nią na 540E i prędkością 10-12 km/h Jechałem też 15 na h ale warunki polowe i powierzchniowe nie pozwalają na dłuższą metę tak jeździć Na wiosce jest też samasz - 2 boczne i czołowa ale nic o niej od właściciela nie słyszałem a różnicy na łące między nim a moja nie widzę

jaka szerokość i jaki koń?

Opublikowano

Tyle hajsu za D47? Za tyle to naprawdę ładna D55 kupi

Przejrzałem OLX i żadnej ładnej w podobnych pieniądzach nie znalazłem. Zaczynają się od 18-20 tys. zł (podwójne burty, plandeka, zsypy do zboża)

Czy taka D 47jaką jak zamieściłem w poprzednim poście  naprawdę jest takim szrotem, czy ewentualnie  w samym zbożu się sprawdzi? Mam jedną  d732 i jednak przydałby się wywrot do tyłu.

Opublikowano

Panowie odpowiedzcie mi na jedno pytanie. Tutaj największy ruch a poniekąd pasuje do tematu.

Siewnik do kukurydzy Kongskilde Demeter Variosem BEZ PODSIEWACZA, 4 rzędowy, redlice talerzowe, komputer, rok 2014. Żadna lipa, ładny tylko nie wiadomo ile zasiał. Cena 16 tys. zł. Warto to brać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v