Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Fin kupiłeś coś czy dalej szukasz? Może pokaże Ci moją 1204 w oryginalnym stanie i blachach, nowe gumy, a stan techniczny lepszy niż nie jedna z tych jakie to tu widzimy(olx/allegro). Tylko skrzynię mam zwykła 4 i 40km/h nie poleci jak te ze skandynawi... jak coś to na priv...

Opublikowano

@frog, no juz mam jedną upatrzona 1204 ze Szwecji  od 5 lat w PL na szerokich i zdrowych laczach ;) dzisiaj byłem oglądać i jak dobrze pójdzie to w niedzielę powinna  byc na podwórku ;)

Opublikowano

Mam do kupienia deutz fahr 6.16 agroprima 120 koni 95rok w bardzo dobrym stanie i przebiegiem 8,5 tyś godzin. Pierwszy właściciel, rolnik. Jest jeszcze we francji. Ile jest warty ten ciągnik wedłóg was? I czy warto zamienić ją na moją renie 110.54

Opublikowano

cena w stosunku do wyposażenia to bardzo dobra, silnik pracuje zdrowo, ale  co w nim siedzi to już nie wiem, silnik starego typu.  no i rocznikowo stary ;)

Ciekawe co kupisz.... wstaw foty.... myslę zeby zamienić moją 12-tkę na forterrę 12441 co sądzisz/cie? Foty mojej 12-tki wrzuce po tym co kupił Fin ciekawe na ile wycenicie:)

Opublikowano

Da się to jakoś wyprostować? Wiem że nie będzie idealnie ale tak żeby było w miarę dobrze. Ile taka beczka może ważyć? Ile waży cały wóz?

Wąż bez problemu bym sprzedał tacie bo ma firmę asenizacyjną, widać że wąż jest dosyć dobry i ma nowa złączkę. Warto zakupić taką beczkę? Mam po nią 95 km w jedną str. Pompa niby działa dobrze, ale wiadomo jak to jest ze starym sprzętem. Regenerował ktoś kiedyś taką pompę?

http://olx.pl/oferta/beczka-asenizacyjna-beczkowoz-3000l-tanio-CID757-ID9qcUP.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v