Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popatrz na inne ogłoszenia i porównaj . Deski cienkie , poddanica (podłoga) łączone deski - to błąd , całość pomostów stoi zbyt prosto - bez tyłków będzie problem , zaczep łamany jest na cienkiej śrubie , cala konstrukcja metalowa wydaje się delikatna . Zależy do czego Ci potrzebny . Czasami warto przepłacić i kupić coś solidniejszego , ale to tylko Moje zdanie . B) 

Opublikowano (edytowane)

JacekP82 jak chcesz to ja ci mogę wóz sprzedać za 600zl bo jest mi niepotrzebny.jak chcesz to ci podesle fotki

Edytowane przez ROLNIK9K
Opublikowano (edytowane)

Panie i Panowie, sezon sie zbliza wiec mam pytanie, jaka owijarke samozaladowcza byscie polecili tak do ok 30 tys. Zastanawiam sie nad sipma maja lub pronarem z 245, ktora lepsza? Maja ma mozliwosc sprzegniecia z prasa, czy ktos z was uzywa takiego polaczenia, jak to sie sprawuje? Czy warto wziasc uzywana czy lepiej od razu nowa?

Edytowane przez andrzej1215
Opublikowano

Chcesz to mogę ci sprzedać pronar z245 z 2011r, niewiele używana a od 2 lat sporadycznie(30 belek rocznie z racji tego że robię trawy w pryzmy), jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na priv

Opublikowano

Koledzy potrzebuje kupić wóz co sądzicie o tym wozie czy ta konstrukcja jest w miarę solidna??  http://olx.pl/oferta/srzedam-woz-dwuosiowy-do-ciagnika-CID757-ID10PVB.html       gościu mówi że za 800 zł sprzeda.

trzeba było mówić wcześniej, dwa porządne wozy wywiozłem na złom:) coś w stylu tego zielonego za 1500, ale po co kupować takie cuda? nie lepiej jakąś solidną dwukółkę z metalową skrzynią??

Opublikowano

Ja mam Sipme maje podłączoną do belarki, bardzo fajnie to chodzi, sąsiad ma pronarkę i narzeka, trzeba dość dokładnie podjechać i upierdliwe jest ciąganie za dzwignie. Uzywana Maje kupił znajomy i robi, nic poważnego się nie działo. Tylko zawór się zacinał ale to przez grzejący się olej w ciągniku. Polecam sipme, pożądna maszyna.

Opublikowano

Nowa EM scorpio w automacie chyba nie powinna kosztować dużo powyżej 30 tyś. Zna ktoś cenę takiej?

Opublikowano

Panowie co sądzicie o tym handlarzu ? http://olx.pl/oferty/uzytkownik/qsup/ widziałem maszyny na żywo i wizualnie ładnie się prezentują i ceny też nie najgorsze tylko ciekawe jak mechanicznie ?

Byłem tam w zeszłym roku, myślałem że nawóz im przywieźli w big bagach zapytałem a to piasek do piaskowania. Generalnie sprzęt wizualnie wypicowany na maxa ładnie wygląda nie powiem, jednak co siedzi w środku nie wiadomo na pewno nie są to perełki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v