Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja utargowalem dla siebie Volvo S60 z silnikiem 2,4T 200KM i automatem za 6500zl z 2002 roku i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tą markę, mimo przebiegu i latek to ZERO rdzy i jezdzi sie naprawdę o wiele lepiej niż nową Pandą z salonu za 40 czy iles tam tysięcy. 

Opublikowano
1 minutę temu, KlimekPL napisał:

A ja utargowalem dla siebie Volvo S60 z silnikiem 2,4T 200KM i automatem za 6500zl z 2002 roku i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tą markę, mimo przebiegu i latek to ZERO rdzy i jezdzi sie naprawdę o wiele lepiej niż nową Pandą z salonu za 40 czy iles tam tysięcy. 

Powiedz gdzie, bo sam takiego szukam

Opublikowano

Toyota yaris ponoć też. A agent PZU przyjechał 3 letnią i tylna klapa spróchniała nad wycieraczką. Bezwypadkowy

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Toyota yaris ponoć też. A agent PZU przyjechał 3 letnią i tylna klapa spróchniała nad wycieraczką. Bezwypadkowy

A mój jak kupowałem miał odprysk ma tylnej klapie, pokazuje go sprzedającemu, a ten na to że tak ma od czasu jak go kupił, czyli 5 lat, i ani się nie powiększa ani nie gnije, więc może to i prawda że ocynkowany cały...

Opublikowano
29 minut temu, bratrolnika napisał:

Tipo tanie jest, za 45tys.zl masz nowe auto normalnej wielkości, a nie pande, Sandero czy up!a

Dlatego tego dużo jest

Tylko za 45 tyś masz gołą wersję i z najsłabszym silnikiem, który się toczy a nie jedzie 

Moim zdaniem najlepiej kupić 3-4 letnie auto bo już sporo na wartości straciło tylko może być już po przejściach 😊 

Opublikowano
46 minut temu, bratrolnika napisał:

A mój tani fiacior ma podobno blachy dwustronnie ocynkowane

Bravo ?

Podobno te z początku produkcji 07 juz zaczyna brac Progi i klapa .

Twój trochę mlodszy bo 2.0 m jet 

Opublikowano

U mie w passacie rdzy niema 03 rok ale wywaliłem zaraz jak kupiłem gąbkę w błotnikach z przodu.

Opublikowano
31 minut temu, mf362 napisał:

Bravo ?

Podobno te z początku produkcji 07 juz zaczyna brac Progi i klapa .

Twój trochę mlodszy bo 2.0 m jet 

No Bravo. Tak czytałem, a ile w tym prawdy to się okaże z czasem

U mnie ubytek lakieru co pisałem wyżej akurat na rancie klapy jest

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

U mie w passacie rdzy niema 03 rok ale wywaliłem zaraz jak kupiłem gąbkę w błotnikach z przodu.

W combi zwalona  produkcja tylnej klapy,uszczelka wklesla  wokół  szyby 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano (edytowane)

@Rolnik_z_Podkarpacia Tego od centuriona to ni chuchu nie kojarzę. Musiałbym popytać.

@slawek74 dokladnie. Ryki to żadne zagłębie handlarzy. W bliskiej okolicy jest 3-4 a i tak szału nie ma. Wielkie biznesmeny i cwaniaki.

W dalszej okolicy to jest parunastu ale to wszystko. U jednych może i jest nawet z czego wybrać ale cena w kosmos i w dodatku netto. Reszta to już różnie ale większość to sami wiecie.

A co do tych jd to są dwa różne. Jeden to 7810 a drugi to 7700.

Edytowane przez blondynek2004
Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

ludzie o czym wy gadacie. kto kupuje tipo z salonu?tylko jakis niedorobiony ,niezdecydowany ,strachliwy cienias. za 50tys to jest pelno normalnych aut kilkuletnich a n ie pseudo wozidel dla "skodziarzy" to tak jakby porownac tak impreze do tej drugiel. tylko na taka druga tych z pierwszej  nie wpuszcza i sami baliby sie pojsc

https://youtu.be/QC_fvnMTw4I?t=105

drugi woli cos takiego

https://youtu.be/tW-PQy7AIeA?t=9

No to podaj przykład tych super aut kilkuletnich za 50 koła? 

Opublikowano
2 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Ale czy jest sens kupić nowe auto? Kupić kilku letnie pod 20-30 000. takie jest moje zdanie. Nie wiem jakie są akutualne ceny ale jak widać często spotyka sie tipo. Widać ,że chyba nie jest to złe.

Ja miałem tą samą sytuacje. za 35 nawet to są takie czasem ulepy że szkoda czasu na te komisy i ci handlarze podejście też mają za***iste. ALbo na flaku stoi albo zapalić nie może albo nawet 500zł  nie urwie z 30tysięcy

• Like 2
Opublikowano

Tego z Gniezna najszybciej wezmę SOŁTYS też pisał ze ładnie robi bo z Sępólna/Koronowa to gadki zbytnio nie było.... Najlepiej ich rama itp... Zabudowy nie zrobią jak chcę dzielonej w połowie słupkiem i burty albo 60/60 albo 60/70 i chyba dam ta pierwszą wersje ładnie będzie wygladać a nie będę przeginał z ładunkiem

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v