Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ja mam kupców full na słomę

A może przetarg ogłoś ?

Takie pierdzielenie . Na czymś trzeba zarobić .

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, zetorki12 napisał:

A może przetarg ogłoś ?

Tak myślałem ze jak kupcy są i płacą.Wiesz ze w moich stronach jest  fabryk produkujących podłoże pod pieczarki i pod Sokołowem krowiarzy.Ale się grabi ziemię sprzedając słomę jednak ona trzyma wodę w czasie suszy,wiesz też ze w moich stronach są złoża kredy, więc pola mam zwapnowane.I ta słoma daje więcej niż wapno.Bo każdy sprzedaje słomę i jej brak w glebie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja uważam że jak jest kupiec i jest jakiś zarobek , to zrobić i sprzedać . Będzie zbyt tanio , to zostanie .

Opublikowano
18 minut temu, zetorki12 napisał:

A może przetarg ogłoś ?

11 minut temu, Wiesi0 napisał:

Tak myślałem ze jak kupcy są i płacą.Wiesz ze w moich stronach jest  fabryk produkujących podłoże pod pieczarki i pod Sokołowem krowiarzy.Ale się grabi ziemię sprzedając słomę jednak ona trzyma wodę w czasie suszy,wiesz też ze w moich stronach są złoża kredy, więc pola mam zwapnowane.I ta słoma daje więcej niż wapno.Bo każdy sprzedaje słomę i jej brak w glebie.

może przestańcie cytować posty pod sobą ,podobno kara jest za to😜

Opublikowano

Masz racie je ale u mnie co roku dobrze płacą i już widzę ze muszę zaprzestać sprzedawać bo się ziemia wyjaławia.

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

może przestańcie cytować posty pod sobą

O cytowaniu selektywnym słyszałeś człowiecze ?  .....        Noo . Tak myślałem

Opublikowano

Za tysiaka z hektara to i ja bym pogonił słomę. Ktoś chętny?😁

Opublikowano (edytowane)
Dnia 17.07.2019 o 23:04, Rolnik7343 napisał:

stała bolączka tych pras ;) spróbuj prasować wieczorem jak rosa najdzie

Gość miał pewnie metal facha, myśli kupię pasówkę to nie będę prasował po nocy a tu..

Dnia 17.07.2019 o 10:02, WawrzyniecPruski napisał:

Mógł bym ci dużo o niej powiedzieć. Wskazać newralgiczne punkty na które zwrócić uwagę, wady fabryczne które wychodzą po 1 000przyczep i czy zostały naprawione czy zatuszowane. ale za mądry jesteś by z tobą rozmawiać. Na TVP zobacz czy tam nie ma informacji na ten temat. 

Edytowane przez stuart
Opublikowano
7 godzin temu, stempos1980 napisał:

@Agrest zrób licytacje.

Agrest to sprzedałeś czy masz gigantyczne beki na wino

Tylko 7ton. Hektar już zaorany, reszta zgniła. 

Opublikowano

Jeszcze parę ton owoców ze środka krzewów, osłoniętych od słońca by wybrał. Bierz ekipę rwaczy i zapraszam, ewentualnie kombajnem zrobię😁

Opublikowano

Gdyby nie stara sipma czerwona to bym sam belowal i handlował słomę,a tak narobię kartofli i się nie sprzeda słoma, lepiej jak ktoś przyjedzie i zbeluje i zabierze,mniej roboty dla mnie😀 ziemia w ekologii więc i tak zysku nie ma a tak parę groszy ze słomy by było, tylko nie wiem ile wołać,bo znalazłem że po 200 za tonę,a tu pisał ktoś ze 300 więc nie chce też wyskoczyć z ceną i ten ktoś się rozmyśli bo powie że za drogo,ale też nie chce za mało powiedzieć😀

Opublikowano
1 godzinę temu, luisaifer napisał:

Byłby może ktoś chętny na oś od wozu i to co na foto ?

Może @bratrolnika by kupił :D

A na poważnie to drewno na opał a resztę na złom :D

Opublikowano

ja pierdziele... ci ludzie przeglądający ogłoszenia na olx są coraz głupsi ...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

śmieszki....

przecież jestem cały czas, urlop dopiero od przyszłego tygodnia zaczynam, ale nie od AF

no to już rzuciło mi sie na oczy 😆

Opublikowano

Ten wniosek wysnułeś na podstawie swoich zachowań na olx?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v