Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

malowana skrzynia w środku ale nawet napis 100 namalowany na nowo -profeska  i malowana cała reszta podczepienie do ciągnika , no i przekłądnia też malowana i wżery widać na niej ale to nie ma znaczenia te wżery 

Mam taki MDS 735 z 2007 roku bodajże to w środku nie malowany i nigdzie ale już trzeba o ile przekładni nie no i w środku to rdzewieje na ramie nad tarczami -słaby dostęp do mycia . A rocznie z 45 ha obsieje 

Opublikowano

Ha , ha , ha . No śmiechu co nie miara . Ależ to śmieszne było ... 😥

2 minuty temu, tobi866 napisał:

Bo kolega sam robił w życiu różne @przekręty to wie😜

Opublikowano (edytowane)

Sprowadzają graty z zachodu za parę euro odmalują i sprzedają tylko luzy i wszystko wyrobione ale oczy kupują.

41 minut temu, sebe1033 napisał:

malowana skrzynia w środku ale nawet napis 100 namalowany na nowo -profeska  i malowana cała reszta podczepienie do ciągnika , no i przekłądnia też malowana i wżery widać na niej ale to nie ma znaczenia te wżery 

Mam taki MDS 735 z 2007 roku bodajże to w środku nie malowany i nigdzie ale już trzeba o ile przekładni nie no i w środku to rdzewieje na ramie nad tarczami -słaby dostęp do mycia . A rocznie z 45 ha obsieje 

U mnie ramy otwarte ale jest taka wada ze wałek co wychodzi z przekładni na mieszadło,to przy tej przekładni często pada uszczelniacz.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7011-bardzo-dobry-stan-CID757-IDzz8A7.html#d203e98712. Pojechaliśmy tam rok temu (ogłoszenie pojawiło się ponownie na jakiś czas nie było wystawione) Wszystko sprawne żadnych wycieków itd. ponad 450km w jedną stronę. Pojechaliśmy na miejscu okazało się ze pod ciągnikiem leży materac bo tak olej z niego leciał. Z podorywki nie miał siły zjechać.A olej tak wyrzucał że sprzedający z kostki brukowej kazał zjechać żeby mu w oleju nie brudzić.Za tą cenę wiedziałem ze nie znajdę ideału ale nie spodziewałem się że może być tak dojechany.

Edytowane przez ZeTuR_7011
Literówka
Opublikowano

Panowie mam na sprzedaż rozrusznik, nówka z sklepu. Walnołem się przy zamówieniu i nie sprawdziłem przed zamontowniem ( więc zwrot nie wchodzi w grę). Stan praktycznie sklepowy. Chętnię go odsprzedam za 450 zł z przesyłką. Wrzucam zdjęcie poglądowe.

wpx_f843508d04162cbff3f6994e8c762654.jpg

Opublikowano
12 minut temu, ZeTuR_7011 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7011-bardzo-dobry-stan-CID757-IDzz8A7.html#d203e98712. Pojechaliśmy tam rok temu (ogłoszenie pojawiło się ponownie na jakiś czas nie było wystawione) Wszystko sprawne żadnych wycieków itd. ponad 450km w jedną stronę. Pojechaliśmy na miejscu okazało się ze pod ciągnikiem leży materac bo tak olej z niego leciał. Z podorywki nie miał siły zjechać.A olej tak wyrzucał że sprzedający z kostki brukowej kazał zjechać żeby mu w oleju nie brudzić.Za tą cenę wiedziałem ze nie znajdę ideału ale nie spodziewałem się że może być tak dojechany.

Nie katowany ale z pola ledwo zjechal :D

Opublikowano

Mnie zastanawia jak podorywkę robił , jak zjechać nie mógł . o.O

Opublikowano
35 minut temu, ZeTuR_7011 napisał:

było zarządzać kasy za przejazd przecieź to jest jawne oszustwo za tą cenę to byś zdrowego znalazł ale ewentualnie do blacharki a nie trupa co ledwo jedzie

Opublikowano
23 minuty temu, zetorki12 napisał:

Mnie zastanawia jak podorywkę robił , jak zjechać nie mógł . o.O

Popracowal zagrzal sie i ciśnienie spadło : / motodoktora mu potrzeba 

Opublikowano

a po za tym nie musisz się do zetora tylko ograniczać, szukaj deutz od 6006 do 7206, ihc/international 4 cylindrów mają między 60 a 80 km na mf i jd bym uważał bo one mają dość pokrętną hydraulikę a tak w tym przedziale to do wyboru do koloru tylko szukać a nie jakiejś padaki jak zetor 

Opublikowano

o alternatywa 

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-case-international-644-80-rok-60km-odnowiony-ladny-CID757-IDzRgCU.html

@bratrolnika zdziwiłbyś  byś się trzeba tylko szukać bo za pierwszym czy drugim razem może być padaka a za 3 czy 4 trafisz ładną sztukę za dóbr pieniądze tylko trzeba ogarniać temat a nie na pałę jechać i powinna być taka formułka podczas rozmowy przez telefon " jeśli stan ciągnika z ogłoszenia odbiega od stanu rzeczywistego to oddaje kasę za przejazd 

Opublikowano
49 minut temu, BusteR napisał:

Panowie mam na sprzedaż rozrusznik, nówka z sklepu. Walnołem się przy zamówieniu i nie sprawdziłem przed zamontowniem ( więc zwrot nie wchodzi w grę). Stan praktycznie sklepowy. Chętnię go odsprzedam za 450 zł z przesyłką. Wrzucam zdjęcie poglądowe.

a nie ma 14 dni na oddanie zakupu przez internet ?Wyjątek stanowi sytuacja, w której towar został kupiony poza lokalem przedsiębiorstwa (np. podczas pokazu organizowanego w hotelu) lub na odległość (np. w sklepie internetowym). Konsument ma wtedy prawo do odstąpienia od umowy w terminie 14 dni i obowiązek zwrotu towaru w ciągu kolejnych 14 dni

Opublikowano
Przed chwilą, igor10246 napisał:

powinna być taka formułka podczas rozmowy przez telefon " jeśli stan ciągnika z ogłoszenia odbiega od stanu rzeczywistego to oddaje kasę za przejazd 

taka lepsza

• Like 2
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Dlatego rozsądni ludzie kupują z ogłoszeń w internecie choć jakieś zdjęcie jest, lub można poprosić o wiencej a nie z lokalnej gazety, ze zajedziesz a tam co innego niż ci się wydawało, bo myślą ze jak zajedziesz to kupisz.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v