Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, griga napisał:

szkoda że sam korpus i bez ramy

dużo w rozsiewaczach siedzisz to napisz co sądzisz o tym https://rauch.de/polnisch/technologia-nawoenia/axis-e/napaed-elektryczny.html

czy ktoś wie jakie jest zapotrzebowanie na moc pojedyńczej przekładni kątowej rozsiewacza lejowego podczas rozsiewania nawozu? 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

tablice z hajnowki, traktor na slasku. dziwne ciut.

Pewnie w spadku po dziadku .

• AgroTeam
Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał:

szkoda że sam korpus i bez ramy

dużo w rozsiewaczach siedzisz to napisz co sądzisz o tym https://rauch.de/polnisch/technologia-nawoenia/axis-e/napaed-elektryczny.html

czy ktoś wie jakie jest zapotrzebowanie na moc pojedyńczej przekładni kątowej rozsiewacza lejowego podczas rozsiewania nawozu? 

Myślę że kiedyś to będzie ciekawe rozwiązanie, tylko pomyśl jak założysz 3 silniki (dwie tarcze i mieszadło) jaki to będzie miało pobór. Zdecydowanie wolał bym silniki hydrauliczne ze sterowaniem obrotów.

Opublikowano

kurde fajna , jakby jeszcze tu były szerokie opony 400 na tych osiach od rozrzutnika i tylna też byłaby skrętna jak w naczepach to byłby majstersztyk 

Opublikowano
50 minut temu, griga napisał:

Nie mam pojęcia. Ja za rozsiewacz pod Wrocław płaciłem ostatnio 1000zł Ale taki korpus może wejdzie na paletę wtedy mozna nawet kurierem nadać

1000zl a ile km w obie str ?

To juz pożyczyć busa lub przyczepka od kogos

Rozsiewacz to nie ciagnik 

• AgroTeam
Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

1000zl a ile km w obie str ?

To juz pożyczyć busa lub przyczepka od kogos

Rozsiewacz to nie ciagnik 

Do UK busem byś jechał? Takie ładunki przewozi się tylko jako doładowanie i ilość km nie ma żadnego znaczenia. Liczy się rejon załadunku i rozładunku

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

a czego ma sie bać ? widać że przyczepa elegancko zrobiona

Moze wbite w dowód legalnie zmiany konstrukcyjne tak jak sie robi z autami swapy i legalnie do wydzialu diagnosta itp

1 minutę temu, griga napisał:

Do UK busem byś jechał? Takie ładunki przewozi się tylko jako doładowanie i ilość km nie ma żadnego znaczenia. Liczy się rejon załadunku i rozładunku

Ja zrozumialem ze z miasta w Polsce 

Moja gafa 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Ale te przyczepy niewychodxiły w oryginale na 3 ośkach i nie taki tonaż

a kto powiedział że wychodziły ? w dowodzie wszystko da sie zmienić ;)

tylko po prostu trzeba wiedzieć co powiedzieć żeby przeszło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v