Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-hw-hl-6011-CID757-IDamz7n.html @rolnik1973 Już lepiej dopłacić i miec dobrze zrobioną hl'kę, od producenta 18 900 netto

Opublikowano

Mam pytanie w co zainwestować 20 tyś zł .Bo nie wiem a chciałem coś rozkręcić jakiś biznes ,myślicie że dałbym radę np produkować kosiarki rotacyjnę albo coś,macię jakieś pomysły mam budynki ,spawarkę ,trochę narzędzi i dobrego spawacza.Czy lepiej handel maszynami czy co?z góry dzięki za odpowiedż

Opublikowano
23 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

Mam pytanie w co zainwestować 20 tyś zł .Bo nie wiem a chciałem coś rozkręcić jakiś biznes ,myślicie że dałbym radę np produkować kosiarki rotacyjnę albo coś,macię jakieś pomysły mam budynki ,spawarkę ,trochę narzędzi i dobrego spawacza.Czy lepiej handel maszynami czy co?z góry dzięki za odpowiedż

Z taką kasiorę to wszystko rób , a za resztę wycieczkę na Kanary . :ph34r:

Opublikowano
Przed chwilą, Pomorzanin1222 napisał:

nie wiem  , nigdy nie miałem takich pieniążków ale w produkcje maszyn pchać się nie warto bo dużo producentów /składaczy w tej branży jest i pomimo że tanio to nie cieszą sie dobrą opinią kosiarki itp , bliżej tego drugiego ale zależy czy w okolicy dużo osób sie tym trudni , spawarka to nie wszystko bo kupe innych gratów trzeba by sprawnie i sprytnie robic 

Opublikowano
33 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

Ile procent udziałów w firmie odpalasz za dobry pomysł i dobrą podpowiedź? Jak masz dobrego spawacza i budynki to można się bawić w remonty przyczep, nowe zabudowy, ramy, malowanie, piaskowanie, i ile mieszkasz w takiej okolicy że mają ludzie przyczepy, a nie wozy konne😂 ewentualnie balustrady, balkony, barierki, w zeszłym roku czy dwa lata temu kupowałem to chyba 500zl za metr bieżący wyszło ....

Opublikowano
36 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

produkować kosiarki rotacyjnę

z tym budżetem na pewno nie.

.. budowanie przyczep i innych NOWYCH rzeczy to też mina, bo w większości rolnik sam sobie robi ze względu na cenę to po 1, a po 2 jest tego nawalone, bardziej jak pisze @bratrolnika remonty, piaskowanie, wymiana burt czy blachy lub te balustrady itp

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Co pany powiecie ile można dać

Resized_20190117_142142_2130.jpeg

Resized_20190117_141908_7494.jpeg

Resized_20190117_141938_2099.jpeg

Resized_20190117_142204_2619.jpeg

Resized_20190117_141922_3899.jpeg

Szczerze to się nie przyłożył 

Dlaczego nie dzielona burtę?

2 godziny temu, sumek666 napisał:

Germańska?

Tak prawdopodobnie krone

49 minut temu, Rolnik1973 napisał:

8 t dmc, 70cm miały być a ile zrobione to się okaże, miała być dolna rama też pomalowana a nie jest😡

Zapomnij że później legalny przegląd na takie dmc zrobisz

46 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Wyjedź na ferie

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

Szczerze to się nie przyłożył 

Dlaczego nie dzielona burtę?

Tak prawdopodobnie krone

Zapomnij że później legalny przegląd na takie dmc zrobisz

A  co z przeglądem?

Dzielone burty mniej praktyczne, bo takie to i zboże i nawóz w palecie wstawił i słoma, a dzielona przeszkadza góra.

Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

Jakbyście byli zainteresowani mogę dać namiar na IHC 644 z ładowaczem, silnik nominał ,wygląd dst

Kasa niższa 

Info przekazane, ale nie wiem czy coś z tego wypali bo mamy do czynienia z myśleniem, że innego ciągnika niż 30 i 60 to na pewno nikt nie będzie umiał naprawić a tak to ma już swoich sprawdzonych mechaników. ¬¬ Nawet o takim U902 nie chce słyszeć. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v