Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, griga napisał:

Właśnie dziś do Mnie dzwonił bo robi Mi kompa od opryskiwacza. A co nie może być tak duża pojemność?

ooo widzisz;)Bogdan robi cy młody?

Duża pojemność odpada ze względu na to,że gdyby był ciągany to chodziłby z niezbyt duzym ciągnikiem IHC 654

• AgroTeam
Opublikowano

Pojecia nie mam który. Pod ten nr dzwoniłem 694117488. A znasz go? Zalatw Mi jakąś zniżkę na naprawe ;) A tego.drozszego Holdera bys nie chciał mieści się w przedziale Twoim

Opublikowano

Holdera mam teraz i jestem zadowolony , na minus ti specyficzne głowice i stosunkowo drogie części .Musze przemyśłeć, przegapiłem fajnego hardiego ....

To nr do Bogdana czyli starego;)

Znam go bardzo dobrze-chodził z moim ojcem do szkoły;)Zakład ma ok 10km ode mnie mojego holderka mi robił

Jak chcesz to moge jechać odebrać-może coś utarguję

Opublikowano

Ivana chcesz się pozbyć? Nie mówiłeś, że ma dożywocie u Ciebie? 

Opublikowano

Sentyment masz, ale jak sobie jego wygląd przypomnę to cieszyłbym się z dobrej propozycji. 😁Trzeba iść do przodu. Tyle renatek zjedzie, że może coś znajdziesz dla siebie?

Opublikowano
4 godziny temu, kopin napisał:

to jak dzwoniłeś to powiedz co i jak a nie odsyłaj do telefonów wszystkich 😉

Nigdzie nie dzwoniłem, chodziło mi o to, że tylko kompletny naiwniak by zadzwonił pod taki numer telefonu w takim ogłoszeniu. ;)

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, jahooo napisał:

1000l opryskiwacz  MTZ i opony R38 wytrzymują max 2 lata. Z przodu 300kg balastu. Może z kołami R30 i zachodnimi oponami byłoby lepiej. Na drodze jedzie jak pijany.

Nie prawda, mam zestaw belarus plus opryskiwacz który waży pusty 600kg plus 950 wody, ciągnik kiedyś był koparką bez napędu na takich kołach i 6 lat nic się nie dzieje. tyle że nowe opony były założone. Jak wjeżdżam na górki to dęba staje mimo obciążnika na zbiorniku paliwa który jest przed maską.;)

Edytowane przez 90210grzesiu
Opublikowano (edytowane)

Piszę z autopsji, bo wujo sobie taki opryskiwacz sprawił. Opryskiwacz 15m waży coś koło 500kg. Dwa lata pracy  i w jednym kole opona w drodze strzeliła całkiem, a w drugim rant się odkleił. Obie opony ruskie , radialki. A co do przodu, to na naszych górkach trzeba skręcać hamulcami.  Radziłem mu, żeby nie lał więcej jak 800l ale prędzej piekło wygaśnie, niż on posłucha, to miał w tym roku wymianę opon .

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)

Panowie, i Panie potrzebuje ktoś może szyby do kabiny orzeszka, błotniki tylne i maskę do C360 w wmiarę dobrym stanie? I mam też wspomaganie od zetora 7245 siłownik itd po przeróbce na orbitrol, aaaa i mam jeden obciążnik pod maskę od zetora chyba 7211. Sprzedam to za nieduże pieniądze. 

Edytowane przez tobi866
Opublikowano
3 godziny temu, tobi866 napisał:

Panowie, i Panie potrzebuje ktoś może szyby do kabiny orzeszka, błotniki tylne i maskę do C360 w wmiarę dobrym stanie? I mam też wspomaganie od zetora 7245 siłownik itd po przeróbce na orbitrol, aaaa i mam jeden obciążnik pod maskę od zetora chyba 7211. Sprzedam to za nieduże pieniądze. 

Ile za obciaznik? 

• AgroTeam
Opublikowano

soltys48 napisał: https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-CID757-IDvZ70u.html#b76ad4f984 ????? Poza dobrym zaworem nic sensownego w tym opryskiwaczu nie ma. Wart z 5-6tys max i to ktoś musiał by być mocno napalony Pompa polska, węże gowniane, lance reczne bez dobrej stabilizacji. Widać że to składane z tego co garażu leżało. To już lepszy ten holder co Ci wysłałem ten tańszy

• AgroTeam
Opublikowano
Ciekawie wyglada, szkoda ze bez kompa https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/dammann-ank2020-spritze-feldspritze-pflanzenschutz/1006819099-276-2740?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v