Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

sqrwy je*ane no co robią , tu by w polu jeszcze kto porobił którym a to dopiertego od siebie i do huty

Opublikowano

To nie bizon, który ma szósty zmysł i dezerteruje na początku sezonu. 😅

Opublikowano

Panowie poszukuje używanej miniladowarki do obslugi hodowli budżet 20 tys

Najelpiej cos takiego jak poniżej tylko na szerszych kolach (ogłoszenie wrzucam tylko poglądowo):

https://www.olx.pl/oferta/weidemann-miniladowarka-CID757-IDz2NWE.html#dc974acd8b

Slabo się na tym znam i nie wiem na co zwracać uwagę.

Jeżeli znajdziecie jakies ciekawe linki dajcie znac wie  ze w tym budzecie szalu nie ma ale coz musze zacząć oszczedzac czas i zdrowie.

Opublikowano

ok ale te a'la bobcat niesety odpadaja chce mieć możliwość również zlaaodwania bigbaga 

ale jestem ciekaw tej zoltej bo to niedaleko mnie az dziwne ze nie zauwazylem dzięki  może wytrzyma do weekendu to poajde w sobote ogladac ;)

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-CID757-IDxeKpt.html-dziś jak jechałem do sklepu Krajową 48 ktoś prowadził taką bryke

ja taki prowadziłem jak miałem 10 lat. W farming simulator 2009 

5 minut temu, sumek666 napisał:

Kupował ktoś kiedyś na allegro wałek przekazu mocy? (Wał przegubowo-teleskopowy) warte to? Ceny atrakcyjne względem chociażby Grene. 

P.S. pozdrowienia dla @zetorki12 🤠

w grene drożyzna straszna a to w kilka lat temu zacząłem  połowie października to znalazłem w lutym szukałem na olx i wyrwałem walterscheida w dobrym stanie za 300zł a nowy koszt 1400 w super stanie ale jak robiłem na wyjeździe to w nocy zgarnęli i jestem w trakcie poszukiwania kolejnego 

• Haha 1
Opublikowano

Koledzy jest sens kupić zetorka3011 cena 2500zł.20190309_133757.thumb.jpg.037eca4fdc8075a8f0f55074f6751a9e.jpg

Brak dokumentów,7lat nie opalany znam całą historię tego ciągnika.Wcześniej użytkowany cały czas wszystko było sprawne.Stał bez wody.

Opublikowano
27 minut temu, sumek666 napisał:

Powiedzcie ile Nm musi mieć wałek do zaawansowanej technologicznie maszyny "Czarna białostocka"? 

Licząc około 50KM zapotrzebowania na moc to potrzeba około 650Nm ( (37x9550)/540=654)

Opublikowano
14 minut temu, Axd529 napisał:

Koledzy jest sens kupić zetorka3011 cena 2500zł.20190309_133757.thumb.jpg.037eca4fdc8075a8f0f55074f6751a9e.jpg

Brak dokumentów,7lat nie opalany znam całą historię tego ciągnika.Wcześniej użytkowany cały czas wszystko było sprawne.Stał bez wody.

bierz się nie zastanawiaj, doby potencjał na youngtimera wśród ciągników 

Opublikowano
46 minut temu, sumek666 napisał:

Powiedzcie ile Nm musi mieć wałek do zaawansowanej technologicznie maszyny "Czarna białostocka"? 

Nie wiem ile Nm , ale kupę lat mam takie zwykłe rzemiosło z targu .

Opublikowano
1 godzinę temu, sumek666 napisał:

do rozrzutnika to byle gówno da rade ... ja mam zwykły rurkowy i juz chodzi kupe lat a wiele razy zabezpieczenie gumowe zerwało

Opublikowano

Chomika w kółku 🐹

Mam teraz wałek frezowany. Taki fest porządny i potrzebuje podobny ale dłuższy. Chodzi mi o to jakim może on być "mocy" bo akurat czarna b. to najbardziej wymagająca maszyna pod względem zap9rrzebowania na moc

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

do rozrzutnika to byle gówno da rade ... ja mam zwykły rurkowy i juz chodzi kupe lat a wiele razy zabezpieczenie gumowe zerwało

Mi ten rurkowy tzw. typu niemieckiego lub cytryna zrobił się okrągły więc dziękuję nie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v