Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, KroneMat napisał:

Tak chodzi o taką tradycyjną dwie nogi i szczeble.

Czemu koniecznie drewniana ? Aluminiowe w każdym sklepie dostępne i lżejsze .

Opublikowano (edytowane)

@pp1208 Poważnie? Nie mam wielkiego pojęcia ale 1000szt na dobę to jest niespełna 1,5 minuty na belę.

Wydaje mi się to nieprawdopodobne.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
2 minuty temu, KroneMat napisał:

Tak chodzi o taką tradycyjną dwie nogi i szczeble.

A to nie wiem. Kiedyś ojciec sam zbijał, do tej pory służą

2 minuty temu, Marecki2922 napisał:

A ja ma wagon cyganów , mało używane i na chodzie , bez papierów:D

Mało używane bo to robotne nigdy nie było

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Poważnie? Nie mam wielkiego pojęcia ale 1000szt na dobę to jest niespełna 1,5 minuty na belę.

Wydaje mi się to nieprawdopodobne.

Przecież napisał że kolega "mówił" , a nie że robił . ;)

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
8 godzin temu, Uziu92 napisał:

Te 1,5 mld to wzięli ode mnie, od Ciebie i od każdego przy dystrybutorze i na składzie z nawozem.

no jak ,przecie mafiji paliwowej i vacianej wzieliO.o

8 godzin temu, Uziu92 napisał:

Te 1,5 mld to wzięli ode mnie, od Ciebie i od każdego przy dystrybutorze i na składzie z nawozem.

no jak ,przecie mafiji paliwowej i vacianej wzieliO.o

Opublikowano
16 minut temu, bodzioman18 napisał:

W 14 godzin

balotów czy dużych kostek ?

Opublikowano
12 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Noi po kij dokumenty skoro. takiego ciągnika bez papierów sie nie kupi raczej.

Są takie nie formalne grupy które  są w stanie załatwić każdy pojazd za pół ceny, tyle że bez dokumentów...

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Za flaszkę 😄

teraz to mnie obrażasz

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Raczej jeszcze wszystkiego nie widziałem. Agregat to byś na plecach wyniósł, ale talerzówka? To już Grzesia trzeba.

agregat z Grzesiem ogarnąłem na miękko, talerzówka też w planach rozbiórka na transport

Panie co ja w życiu na gospodarstwo i jak to uuuuuu nocy na opowiadanie  by brakło:D

1 godzinę temu, pp1208 napisał:

1000 bel dziennie to nie jest żaden rekord. kolega ciągnikiem Claas 120 koni i prasa Claas variant robi około 800 bel przez około 14 -15 godzin. lepszym sprzętem można jeszcze więcej

Fendt 926+lely445 po lexie 6,6m i duzych kawałkach potrafił przez tydzień co dzień 1000 przekraczać, oczywiście 120.....

obok fendt 939 plus duża kostka fendt za dzień do 400 kostek

na hektary na plus drugiego zestawu

Opublikowano

To zwracam honor. Żyłem w błędzie. Mam w pamięci jak gość 8ha przez noc męczył😁. Ale on na pole z prasą tak szybko nie jechał jak ten prasuje

10 minut temu, matetar94 napisał:

Rzeczywiście, teraz to robią sprzęt.

Opublikowano

Dokładnie, jeszcze mu paliwo i olej na pole dowoziłem bo pierwszego nigdy w baku nie miał ile potrzeba, a drugi gubił z dużą prędkością 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v