Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MARTINEZUrsus napisał:

Panowie, o kim teraz gadacie? Patrzyłem jedną i dwie strony wcześniej i nie znalazłem tego ''ważniaka''.

Jak to Ryśka nie znasz? Lokalnego patrioty jeżdżącego na germańskim sprzęcie? Sprzedam poznaniaka 6

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, MARTINEZUrsus napisał:

Panowie, o kim teraz gadacie? Patrzyłem jedną i dwie strony wcześniej i nie znalazłem tego ''ważniaka''.

Świeżak jesteś to nie wiesz

@Rolnik1973

Edytowane przez soltys48
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@Sołtys No w porównaniu do niektórych to tak :)

@zetorki12 Nie, nie chcę go zaprosić na urodziny. Żeby mnie jeszcze wyklął, że debilem do potęgi 10 jestem przy nim.

Aha, Rolnik1973. Tego to się nie spodziewałem. No w sumie tak, bo on by chciał ''finansowanie fabryczne'' od kolegów z forum. xD

Edytowane przez MARTINEZUrsus
Opublikowano

Tak samo jak w Cześkowych monologach ja kilka linijek teksu wielbących swojego perszinga i kumuruna. 

Opublikowano

Ale przynajmniej ma zasady i się nie gnie,a jak trochę przymknąć oko  to jest i z czego się pośmiać, Panowie ,zluzujcie majty,trochę dystansu ,   ,,życie stygnie'';)

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

A no właśnie człowiek sìę pośmiał i wiedział w jakiej temperaturze  rolnik Perłę pije no i kiedy leje - deszcz oczywiście. A teraz o pogodzie nad Bugiem to tylko z Polsatu a ten wiadomo że codzień deszcz ze słońcem widzi.

Opublikowano

Taa z nich takie kozaki tylko w necie.

Jak nie wiesz co powiedzieć to lepiej nie pisz wcale.

Gdyby na tym forum był porządek jak kiedyś to takich jak wy prędzej by posprzątali niż tego od germańców.

Dawniej tak było nie w temacie cyk pyk i zamykam teraz liczą się tylko reklamy a na forum wolna amerykanka.

Na temat mojego perkinsa to wy zaczynaliście nie potrzebnie temat. Jak widać nie mieliście pojęcia co piszecie, bo już go dawno nie ma.

Nie ma jeden z drugim z kim pogadać to pisze bezsensowne dialogi jeszcze nie w tym temacie co trzeba.

Opublikowano

Zgoda jeżeli jest czas aby się pośmiać to się można pośmiać Ale jeżeli nie potrafi zachować powagi w obliczu ludzkiej tragedii to nie widzę powodu by mieć do niego szacunek bo jak miał w takim momencie powiedzieć coś głupiego to lepiej żeby to przemilczał

• Like 1
Opublikowano

Może już czas zacząć coś w temacie , a nie dalej oceniać innych i się dowartościowywać ?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, czesio200 napisał:

Taa z nich takie kozaki tylko w necie.

Jak nie wiesz co powiedzieć to lepiej nie pisz wcale.

Gdyby na tym forum był porządek jak kiedyś to takich jak wy prędzej by posprzątali niż tego od germańców.

Dawniej tak było nie w temacie cyk pyk i zamykam teraz liczą się tylko reklamy a na forum wolna amerykanka.

Na temat mojego perkinsa to wy zaczynaliście nie potrzebnie temat. Jak widać nie mieliście pojęcia co piszecie, bo już go dawno nie ma.

Nie ma jeden z drugim z kim pogadać to pisze bezsensowne dialogi jeszcze nie w tym temacie co trzeba.

W takim razie Ciebie też już dawno by tu nie było za obrażanie innych użytkowników. Zapomnial wół jak cielęciem był.

A tak już wracając bardziej do tematu - co byście polecili niedrogiego do tura zamiast 3p? Myślę, że 50-60 koni. Raczej bez przedniego napędu

Edytowane przez sladan
Opublikowano

Trudno się mówi. Jakoś bym to przeżył. Nie prowokowali by to by nie było tematu. Ale, było minęło nie ma co wracać.

Zależy ile ten tur ma mieć roboty i w jakich warunkach jak sucho i twardo to 4x2 bez problemu, ale jak teren nieciekawy to tyko 4x4.

Opublikowano (edytowane)

Wspomaganie jak najbardziej. Cena, 25-26k max

Sam myślałem o jakimś case lub renault, żeby oszczędne to było, ale ciężko coś znaleźć ciekawego. Stąd też czekam z ogłaszaniem 3p

Edytowane przez sladan
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v