Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Wiesz za akcję 10 zł dawali. 😀 Ten łogień to niejednego jarał. Głupio się przyznać, ale jak byłem mały też mało co nie spaliłem stodoły. Dorwałem zapałki i chciałem sobie ognisko rozpalić tylko miejsce kiepskie, bo przy drewnianej szopie. Na szczęście dziadek dym zauważył. Ale ja ku...a byłem głupi. 😐

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 godzin temu, kizak napisał:

... Tylko,tak żeby jeszcze drewniane elektrodyO.o

z drewnianą otuliną to jeszcze bez problemu do znalezienia ,gorzej drewniane z prawdziwego zdarzenia do prawdziwego drewna

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, quxfrix napisał:

Panowie co myślicie o tym sprzęcie: https://www.olx.pl/oferta/renault-9512-tx-tuz-wom-nie-ursus-same-mf-case-deutz-CID757-IDvsg8n.html#9656969322 Jak z częściami? Czy są to mocno awaryjne ciągniki?

Przebieg to zapewne 12 900 Mtg, bo gdzie 33 letni ciągnik ma 2900 Mtg. Tuz fajna sprawa ale nie do takiego ciągnika, cenowo nawet ok, choć jak dla mnie max 25 000 -26 000 PLN, osobiście wolał bym troszkę dołożyć i kupić coś z przednim napędem, całkiem inna praca, wizualnie wygląda dość dobrze, tylko ciekawe jak technicznie się przedstawia. Części teraz w większości dostępne w internecie, może nie wszystkie ale większości się znajdzie. 

Edytowane przez kolo11
Opublikowano

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Rysiek, już ci pisałem, moje jednoosiowki są bardziej krajowe niż te z ursusa, a górę już mam zrobioną, jutro jadę po oś, bądź patriotą, kupuj od Polaka z dziada pradziada

No ale co ją się zarejestruje?

Opublikowano

Tobie to dogodzić .

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Nie no, teraz taka bogatsza opcje robię, to 10razy tańsza niż będzie. Ale 5 razy tańsza tak

masz jakieś zdjęcia ?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Tobie to dogodzić .

masz jakieś zdjęcia ?

Coś tam robię podczas prac, ale na razie surowe żelastwo, więc nie ma się czym chwalić. Jeszcze trochę i wrzucę foto gotowej. Wywrot na trzy strony, tylna klapa dołem otwierana i burty 50+25 się zapowiadają

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To co Pany zrzucicie się na nowego ursusa😀 bo inaczej będę musiał kupić starą germankę😭

Screenshot_20180831-212205.jpg

Za polską jakość to chyba warto dopłacić? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v