Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Fifarifa to słabo znasz bo 90% renat w powiecie jest od niego

5 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Że kurna co stoi? xD Chyba postoi do II pokosu z mozgi.

Nie stoi jeździ:D

3 godziny temu, simson2812 napisał:

Gniecione ziarno dla jakich zwierząt jest zalecane bo trafia mi się gniotownik za grosze

dla wszystkich, kupiłem specjalnie dla cieląt, znajomy nawet świorom gniótł

1 godzinę temu, MarcinZetor8011 napisał:

Byłem tam w okolicach krajenki z 5 lat temu. Gość przez telefon przed przyjazdem powiedział mi że ma renault 110.54 w takim dobrym stanie ze się zdziwię. No nie zdziwiłem się... Miał tego typu z 10 maszyn ale każda wymagała wkładu,oczywiście powiedział że wszystko co trzeba może pozakładać itp.ale cenowo mi to średnio pasowało. Zimą dzwoniłem do niego w sprawie 103.54 mówi że ma,prosiłem o zdjęcia dwa czy trzy razy za każdym obiecywał że wyśle i nie wysłał. Inny gość mi mówił tak samo ze mu obiecał i nie wysłał foto,chodziło o jakiegoś Aresa. Znajomy ma od niego ciągnik i nie narzeka,podobno daje gwarancję pół roku na duże podzespoły ale ciekawe czy by nie było tak jak z tymi zdjęciami. Także wszystko zależy jakie akurat ciągniki uda mu się sprowadzić. Wiadomo,na zachodzie nie stały,pracowały. 

Coś licho gadałeś jak sie z nim nie dogadałeś

Nie tak dawno kolega kupił tam ciągnik bez rozmowy z właścicielem:D

O zdjęciach możesz powiedzmy zapomnieć jak wtedy byliśmy przyjechały renaty dzień wcześniej i już po 2 dniach nie było co wybierać.Nie wiem czy tak wszędzie ale za serią 600 ruch za***isty.Miał teraz z wymiany ciekawą 15554 miałem ją brać ale sie wahałem i co??Po ok tygodniu już wyjechała do lasu.

Mam u niego zamówioną renatę to już czekam od wiosny:(

W ostatnim czasie troje moich znajomych kupiło od niego ciągniki

10614

550 areskę

i ostatnio taką zieloną padaczkę 816^_^

Dwoje pierwszych sobie chwali, trzeci jeszce niema okazji sprawdzić co kupił bo u mnie stoi

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Jakiego Tomkowego jo nic nie wiem, jakiego Aresa??

2 minuty temu, simson2812 napisał:

a jak ono się miesza z koncentratami i śrutami?

Normalnie

Bydlakom gniotę mocniej koniom słabiej

U mnie takie do ok 300 kg dostają gniecione później śruta bo za wolno mi idzie gniecenie

• Haha 1
Opublikowano

to ja mam taki sam kopia sipmy, dam Ci dobrą radę dorób sobie włącznik prawo-lewo żeby w razie zapchania nie rozkręcać walców

@Fifarifa jakie aukcje??On nic na olx nie wystawia wszystko z polecenia, miejscowość Pogórze kojarzysz?

Opublikowano

Sołtys48 Po prostu w tamtym czasie wszystko miał przebrane,nie miał za bardzo ciągnika z którego byłbym zadowolony. A ciągniki przynajmniej u mnie w okolicy tak od listopada to idą jak ciepłe bułeczki,handlarze kupują od handlarzy i jeszcze puszczają dalej. A ciągniki naprawdę nie zawsze w bdb.stanie.

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Kupiłem opryskiwacz.   Na brzegach lanc  ma takie ustrojstwa jak poniżej.  Handlarz mówił,  że to chyba od znaczników pianowych.  Nie ma żadnej oddzielnej instalacji -  ostatnia dysza, za nią wężyk i "to" zamontowane.  Co to jest? Faktycznie do znaczników? Jeśli tak,  to niby jak to działa,  w zbiornik płyn się leje i dysza robi pianę? IMG_20180623_180146-1024x768.thumb.jpg.6fb4d88cd2700d750a15d8f74e630c2a.jpgIMG_20180623_180208-1024x768.thumb.jpg.afd96fea2b8a0f59c72eb0b56b2e0636.jpg

Może do zlewania resztek cieczy. 

2 godziny temu, Luke16 napisał:

O właśnie całe sedno polactwa i cebulstwa. Jak MF zaprojektował serie ciągników z taką maską to łoł technologia lepsza widoczność, super pomysł!
Polska firma: Co to za dziwadło. 

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, stuart napisał:

Może do zlewania resztek cieczy.  

Tam jest zawór, jak się go odkręci,  to na końcu jest dysza,  która daje wodę w taki polkolisty poziomy strumień. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v