Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

17 tys za stare amazone to jeszcze niektorym mało, no weźcie nie przesadzajcie.

Co do jendego talerza do dzis amazone takie robi i sieje super nawet  w piachu, kołka dogniatające jak ktos rzepaku nie sieje to tez zbedny balast.

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

za taką kasę wytłuczoną amazonkę??

Skąd wiesz że ona jest wytłuczona.

Mówie wole kupić taką amazonke niż nowego polskiego poznaniaka czy agromasza a pózniej kombinować żeby cholerstwo dobrze ustawić

Opublikowano

a co ktoś ją kupił i obsiewał 15 ha rocznie???

sam mam amazonkę-a wiesz dlaczego??Bo jak szukałem używki-bo tylko na taki mnie było wtedy stać to ta stara amazonka biła na łeb równie stare poznaniaki.Jednak jak bym miał teraz kupować za tyle szmalu używkę to wolałbym kupić nowy polski.Skąd masz informacje,ze nowe polskie ciężko ustawić??Kolega ma agro masza i jak się wykręci próbe to wysiewa tyle ile się wykręci.....

Opublikowano

Znajomy kupił cały zestaw z uni i po roku czasu sprzedał siewnik bo go nie szło ustawić i kupił kongskilde.A agromasza nie mówie że sie nie da ustawić ale jak widziałem jak u sąsiada wschodzi po nim to ja dziekuje.

To co polecasz  w takim razie ?

Opublikowano

Ja nie twierdzę, że zachodnie są złe, ale nie za te pieniądze. To chyba za markę taka dopłata. Moim zdaniem nie powinien kosztować więcej jak 8-10 tyś. Co do słabych wschodów po agromaszu to niewiadomo czy ktoś to dobrze ustawił. Nawet ciężka ziemia jak będzie dobrze doprawiona, albo siane krótko po orce to jak nie dopilnujesz wysieje za głęboko niezależnie od marki.

Opublikowano

Nie wiem w czym jest ta hassia lepsza siałem nią osobiście (pozyczałem) owszem żle nie sieje ale moja obecna isaria uważam że sieje lepiej (tyle że jest wąska i nie moge siać nią rzepaku)

A na nowy polski mnie nie stać

Opublikowano

Właśnie w ogłoszeniach widziałem że ma tego trochę . Był tam kto ? Widział ktoś czym tam handlują ?

Opublikowano
3 godziny temu, hardkor113 napisał:

Znajomy kupił cały zestaw z uni i po roku czasu sprzedał siewnik bo go nie szło ustawić i kupił kongskilde.A agromasza nie mówie że sie nie da ustawić ale jak widziałem jak u sąsiada wschodzi po nim to ja dziekuje.

To co polecasz  w takim razie ?

Siewniki Kongskilde robią w Kutnie. A to większe gówno niż Unia, tak że z deszczu pod rynnę z tą zmianą...

Opublikowano
3 godziny temu, benio1967 napisał:

hardkor113 w Żółkiewce niedaleko od ciebie widziałem na składzie kilkanaście siewników zachodnich.

Tam jest kilku handlarzy,i rzeczy bez rewelacji.Ja szukałem siewnika i bylem tam -wtedy nic godziwego nie mieli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v