Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To taniocha bo ja za full opcję biorę po 55-60 zeta za szt.

Opublikowano

Panowie chyba już wystarczy. Przejdźcie do drugiego tematu.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy się śmiać czy płakać :huh: . Boże miej litość dla sprzedającego jak i kupującego.

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano (edytowane)

Panowie to ja jeszcze na koniec dorzuce coś od siebie. Nie wiem kto tak drogo bierze.
Ja wczoraj robiłem u siebie kiszonke to gościu zestawem zetor 7011 i sipma farma II za za zrobienie balota z jego sznurkiem bierze 8 zł a z jego siatką 10zł i pierwsze sie zdecydowałem na fole i chyba warto.
Kładłem w worki ale jeśli dobrze pamiętam z zeszłego roku to za owijanie z moją folią brał 5zł

Edytowane przez cyprian1219
Opublikowano

k**wa siatką nie folią, już poprawione.

Co tu rozumieć?

Jego sznurek 8 zł za balota, jego siatka 10 zł za balota.

A w zeszłym roku brał 5 zł za owijanie moją folią.

toć to w cenie kosztów. Chyba że miałeś z 500bel to się opyla. daj mi namiary na takich ludzi to pi***e, sprzedaje swoją prasę niech ludzie mi prasują... 

Opublikowano

Daj znać o co chodziło i co to za maszyna... :)

Wstępne oględziny zrobione. Z tym bez sprzęgła to chodziło o to że rewers nie potrzebuje sprzęgła. Stan wizualny jak na ten przebieg to taki średni :/ . Dużo rdzy na ładowaczu i felgach, ai jak się gazu dało to puszczał taki białawy dym (co może być tego skutkiem ?).

Opublikowano (edytowane)

Po to się bierze auto w leasing, aby nie stało, tylko zarabiało na siebie. 470 tys km w  prawie trzy lata - tez mi wynik na busa . Swoim prywatnym autem potrafię zrobić 60-70 tys km w rok i raczej nie schodzę poniżej 40 tys km/rok a w sumie niewiele jeżdżę. Jak się ciągał z ludźmi i towarem za granicę, to jest w stanie zrobić ze 2 tys km na dobę przy 2 kierowcach.

Najsmutniejsze jest to, że osobówki z zachodu też mają takie albo i wyższe przebiegi, tylko teraz kręci się je za granica przed pierwszym przeglądem w kraju.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

toć to w cenie kosztów. Chyba że miałeś z 500bel to się opyla. daj mi namiary na takich ludzi to pi***e, sprzedaje swoją prasę niech ludzie mi prasują...

A gdzie tam, 10 porządnie dobitych bel. Liczyłem na 13-15 ale dobre i tyle. Zawsze po tyle bierze.
Opublikowano

Wstępne oględziny zrobione. Z tym bez sprzęgła to chodziło o to że rewers nie potrzebuje sprzęgła. Stan wizualny jak na ten przebieg to taki średni :/ . Dużo rdzy na ładowaczu i felgach, ai jak się gazu dało to puszczał taki białawy dym (co może być tego skutkiem ?).

Uszczelka pod głowicą lub pęknięta tulei/głowica ale nie przesadzał bym ... :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v