Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No tu odrazu widać że ktoś przeinwestował i to grubo :D wiem że idealny silnik cena i wyposażenie no nie licząc tego ehr ale myślę że by się to przegryzło :D no od nas cała polska do przebycia jakieś 7h jazdy :D

Edytowane przez PaweAftarczuk
Opublikowano

za 7 h nie dojedzie.....

dziś dzwoniłem i gość przynajmniej z gadki nie handlarz

Mówił,że gumy słabawe i faktycznie jak się przyjrzeć dokładnie zdjęciom to widać....

Uważam,że do wyrwania poniżej 50 i to sporo

Dziś oglądałem deutza 6,11, ale raczej odpadnie..........

A jeszcze jedno dziś usłyszałem opinie,że części do deutz;ów 6.xxx są bardzo drogie-prawda???Mi się zawsze wydawało wręcz odwrotnie

Opublikowano

chłopie ile Ty się z tym bujasz???

Próbuje pomóc w znalezieniu naprawdę opłacalnych  rzeczy....Jeżeli potrafisz znaleźć w internecie bardziej opłacalny chwytak proszę wskaż mi go...możesz wstawić również droższy ale podaj argumenty które przemawiają za tym że jest warty swojej ceny

Pozdrawiam

Opublikowano

Koleś zmienił konto i dalej wciska to samo. Wcześniej nazywał się Agropiotr czy jakoś tak.
Będziesz oglądał tego Samca w Zambrowie?
Co do części do deutzów to rozmawiałem rok temu z rolnikiem od którego kupowałem rozrzutnik. Miał deutza dx modelu nie pamietam 5 cyl. Chodzi świetnie, silnik raczej tani w naprawie ale kiedyś w skrzyni zepsuł się synchronizator czy jeszcze coś od któregoś biegu. W serwisie krzykneli mu podobno za to 25 tyś i poszukał używki za ktorą zapłacił 2,5 tyś. Okłamywać mnie nie miał powodu, ale 25 tyś za jakieś drobiazgi?

Opublikowano

Mam sąsiada mechanika od tych zagranicznych sprzętów. Mówił mi tak niektóre skrzynie w ciężarówkach są prawie tej samej konstrukcji co w ciagnikach tylko trochę szczegół zmieniony by nie pasowało i do ciągnika kosztuje 2 - 3 razy więcej niż bo chłop kupi bo wyjścia nie ma a koszty wyprodukowany są identyczne bo nawet te same firmy to produkują. Wiadomo nas każdy bije w d.. w.

Opublikowano

kris ale to klasyka ze wszystkim do rolnictwa. Wszystko po to by rolnik musiał bulić grube pieniądze bo przecież "bogaty" jest... 

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale jak szukałem prasy to widziałem ją na olx w sierpniu. Zdjęcia tylko zmienione, ale stan podobny i cena też. Jakby była warta zakupu to już by jej nie było. Jd w sumie jest prosty, ale koszty napraw kosmiczne.

Opublikowano

Jak widzę taki opis ciągnika, to sie zastanawiam czy ktoś z premedytacją pisze z rażącymi błędami ort. żeby złapać głupszego od siebie, który myśli tak, skoro taka ortografia to pewnie głupi niedouczony to uda sie go owinąć? a może nie.

Opublikowano

Wystarczy poczytać nawet na AF wpisy niektórych kolegów i przestaniesz się zastanawiać :P:D;) .

Opublikowano (edytowane)

Koleś zmienił konto i dalej wciska to samo. Wcześniej nazywał się Agropiotr czy jakoś tak.

Będziesz oglądał tego Samca w Zambrowie?

Co do części do deutzów to rozmawiałem rok temu z rolnikiem od którego kupowałem rozrzutnik. Miał deutza dx modelu nie pamietam 5 cyl. Chodzi świetnie, silnik raczej tani w naprawie ale kiedyś w skrzyni zepsuł się synchronizator czy jeszcze coś od któregoś biegu. W serwisie krzykneli mu podobno za to 25 tyś i poszukał używki za ktorą zapłacił 2,5 tyś. Okłamywać mnie nie miał powodu, ale 25 tyś za jakieś drobiazgi?

Powiem Ci że prawdopodobnie w piątek polecimy.....

tego po drodze pykniemy

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-same-laser-110-lamborghini-sprawdz-CID757-IDhOvUd.html#881d801637

silniki deutza nie do zajedwabienia a o skrzyniach nie słyszałem ,mamy w rodzinie małego 5006 to odkąd był kupiony zero wkładu pali w każdy mróz bez żadnej świecy czy czegokolwiek od strzała lepiej niż niejeden samocód.

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

To zapytam - jak idiotę może być stać na taki sprzęt? Bo inaczej jego stanu umysłu w chwili dokonywania wyboru określić się nie da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v