Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie z innej beczki zadaję tu bo liczę na szybką odpowiedz

zamierzam pomalować ursusa c 355//360

ile ma kupić farby na kadłub ? 5 litrów starczy ?

ile ma  kupić farby na błotniki i maskę ? 4 litry starczy ?

ile mam kupić farby na felgi ? dwa litry starczy ?

Opublikowano

pytanie z innej beczki zadaję tu bo liczę na szybką odpowiedz

zamierzam pomalować ursusa c 355//360

ile ma kupić farby na kadłub ? 5 litrów starczy ?

ile ma  kupić farby na błotniki i maskę ? 4 litry starczy ?

ile mam kupić farby na felgi ? dwa litry starczy ?

http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72195-malowanie-ursusa-numery-farby/ 15stron tematu, dowiesz się tam wszystkiego a nie tutaj piszesz

@bochniak takiej prasy jeszcze nie widziałem, ale cudak

Opublikowano

Panie i Panowie ile można cenić za c 360 rocznik 76 z ładowaczem 2 sekcyjnym widłami i łychą. Zrobiona na 1 ako nowy rozrusznik z przekładnią. Pali ładnie, powymieniane wodziki nowe ogólnie ok do zarejestrowania. 13k dobra cena ?

Opublikowano

Nigdy nie dałbym za ciapaka takiej kasy, choćby był nowy. Słuchać tego się sie da a co dopiero pracować. Zastanawiające jest, że mały i duży ursus potrafią kosztować czasem tyle samo.

Opublikowano

Nigdy nie dałbym za ciapaka takiej kasy, choćby był nowy. Słuchać tego się sie da a co dopiero pracować. Zastanawiające jest, że mały i duży ursus potrafią kosztować czasem tyle samo.

Ale u nas większość ciągników danej marki o małej mocy jest w cenie dużych, głupie myślenie z czasów PRL-u, dostał przydział na 60-tkę to płakał że na 30-tkę nie dostał, a za tą kasę miał by np mtz-ta... 

Opublikowano

Gdzie to pojęcie 50k za tego ursusika!
Jak dla mnie to cena takiego bez przodka to max 20-25k zależnie od stanu. Sam szukam pomocnika tak ok 60-70km z ładowaczem lub bez to już wolę jakiegoś case deutza mf czy renault za rozsądne pieniadze.

Opublikowano (edytowane)

No do max 30tys no to moze sa warte te 4512,  bo tez nie takie stare jeszcze, ale wlasciciel tego wyzej widac za kolnierz nie wylewa,hehe

Edytowane przez kojot629
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v