Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simson, te nzetor stał na więckowie w remoncie widziałem skrzynie koła zębate były wygolone z zębów, ten handlarz z ogłoszenia wstawia ostrą lipę radzę uważać

Skąd kolega jest dokładniej? Więcków to prawie po sąsiedzku mam :D

Opublikowano

Nie powiem że nie bo okazy sie trafiają i po mało mtg ale raczej są za drogie dla handlarza i kupi gorszy podszykuje i więcej zarobi. To na twoje oko ile on ma mtg? Nie kupuję ciągnika tylko przeglądam oferty.

Opublikowano

Skąd kolega jest dokładniej? Więcków to prawie po sąsiedzku mam :D

Życzyn tak dokładniej byłem u Sa..... ze znajomym i ten Zetor stał no nie powiem bo wyglada dosyć obiecująco nawet z bliska ale ta maskara w skrzyni to nie wiem jakim cudem sie wydarzyła ;)

Opublikowano

Szukam opon letnich w rozmiarze Audi A4 B4 w rozmiarze 195/60R15. Szukam całego kompletu opon w cenie nieprzekraczającej 900-1000 zł. Na Allegro jest tego strasznie dużo. Czy Dębica to dobre rozwiazanie na lato?

Opublikowano

Simson, te nzetor stał na więckowie w remoncie widziałem skrzynie koła zębate były wygolone z zębów, ten handlarz z ogłoszenia wstawia ostrą lipę radzę uważać

Ja swojego 7245 nabyłem od tego handlarza z Korytnicy i jestem zadowolony, jak go kupowałem miał teoretycznie 1480mh, nie widać by cokolwiek było przy nim grzebane.

Opublikowano

Szukam opon letnich w rozmiarze Audi A4 B4 w rozmiarze 195/60R15. Szukam całego kompletu opon w cenie nieprzekraczającej 900-1000 zł. Na Allegro jest tego strasznie dużo. Czy Dębica to dobre rozwiazanie na lato?

Ten rozmiar o który pytasz, jest jednym z popularniejszych. Nie powinno więc być problemu z wyborem odpowiedniego ogumienia. W tej cenie spokojnie uda Ci się nawet kupić opony klasy premum. Celowałbym na Twoim miejscu w Micheliny, Continentale, Dunlopy lub Goodyear, Vredestein, Uniroyal. One od lat są wysoko w rankingach pod względem cena/jakość.

Tutaj masz np Vredestein Sportrac 5 klasy premum w cenie cenie około 225 zł/sztukę: https://www.motointegrator.pl/produkty/1180008-vredestein-sportrac-5-19560r15-88h

Indeks prekości do 210 km/h - ale gdzie w PL szybciej pojedziesz :) ?

Opublikowano

panowie handlarz też nie wie co siedzi w środku dla niego ważny jest zarobek a jak przekręt wyjdzie przy okazji 

ja też nieraz sprzedaje na olx i na allegro bo mam kuzyna i kolegę na zachodzie przywożą agregaty ; siewniki ,rozsiewacze,kombajny ,rozrzutniki itp i bawi mnie jak przyjedzie cała rodzina albo ze 3 specjalistów a ogólnie nie mają pojęcia 

ja chcę zarobić 10 -15 % ale sprzęt jest sprawdzony  czasami malowany w końcu maszyny mają10-20 lat a ludzie by chcieli tanio a wygląd jak nowy

bo mówią -co sąsiad powie .pozdrawiam wszystkich kupujących

Opublikowano

http://allegro.pl/195-60r15-88h-goodyear-efficientgrip-nowe-komplet-i5276122159.html U mnie w domu mamy trzy komplety tych opon w różnych rozmiarach i są ciche i oszczędne tak jak podane w testach i na naklejce. Ja te polecam.

Opublikowano

Ja swojego 7245 nabyłem od tego handlarza z Korytnicy i jestem zadowolony, jak go kupowałem miał teoretycznie 1480mh, nie widać by cokolwiek było przy nim grzebane.

wujek ma 7045 z ładowaczem od niego i ladnie się sprawuje ale wiem z pewnego źródła że on wstawia lipę nie w każdym przypadku bo przecież nie każdy tego wymaga więc pewnie dlatego dobrze trafiłeś kolego ;)

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/kosiarka-rotacyjna-1-65-m-CID757-ID61OXd.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=1104019301

Na pewno ją sprzeda, za 3100 to można iść do agromy po nową, nie będę musiał po nią do niego jechać, tylko się przejadę 3 km do agromy i  będę miał kosiarkę na gwarancji. Jak on chce 3100 to ja taniej kupię nową i jeszcze na grilla z kolegami w weekend wystarczy.

Nie rozumiem takich co chcą za używane kilkuletnie sprzęt więcej niż za nowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v