Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Proszę posiadaczy tej prasy żeby policzyli ile zębów jest na kołach zębatych ,tych podwójnych /one sa zespolone/ co są na wałku wychodzącym z przekładni i czy one są jednakowe

Ps Ściągnąłem wszystkie koła i coś mi nie pasuje Przy podwójnym małym  jedno ma 18 zębów /to co podaje na góre/ drugie 17 /to co podaje na prawo/ Duże u góry ma 39 zębów ,a duże po prawej ma 40  Coś mi sie wydaje ze to jest żle Chyba powinno być tak: podwójne małe oba po 17 zębów ,a duże u góry i po prawej stronie po 40 zębów.Może to ktoś potwierdzić bo mam zamówić koła a tu takie jaja .A może tak mam być choć wątpię poco by ktoś sobie komplikował konstrukcje 

Edytowane przez kris14
Opublikowano

Dzięki ,.Juz zamówiłem koła Ale koło które ty podajesz jako 40/20 u mnie jest 40/17 ale to nie ma większego znaczenia ,najwyżej będzie podbierak szybciej chodził Najważniejsze że potwierdziłeś to że ma byc 17/17 i te dwa po 40 Namierzyłem dobra firmę co robi koła dość tanio tylko nie robią sześciokątów ale to już inny majster zrobi 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Mateuszek12
      Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
    • Przez bialy1989
      Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
    • Przez rolnikokos
      Witam, chciałbym poznać opinie użytkowników tych pras. Jakie są jej zalety i wady? Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiej prasy? Miałaby docelowo chodzić w zestawie z new Hollandem T4 85km czy ciągnik da sobie z nią radę? Będzie prasować słomę, siano i sianokiszonkę. Dzięki mile za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam
    • Przez MfKrystian
      Witam mam maly problem z Prasą New Holland 548 mianowicie bele po sprasowaniu są miekkie w środku ręka bez problemu wejdzie  i chciałbym zwiekszyć ścisłość beli poprostu żeby były lepiej zbite wiecie może gdzie to wyregulować prasę mam od niedawna 
    • Przez seba836
      Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
  • Dodaj nową pozycję...
v