-
Podobna zawartość
-
Przez Digifant
Proszę krótką poradę na temat jak wymontować pompę hydrauliki w 675 DT. Muszę to zrobić gdyż spod jednego górnego króćca wycieka olej, chciałbym to uszczelnić, ale pompa wtryskowa uniemożliwia odkręcenie tego króćca.
-
Przez mateo105
Panowie mam pytanie w ktorym miejscu dokladnie sie wpiac manometrem aby sprawdzic jakie cisnienie wytwarza pompa hydrauliczna? w w ktorym miejscu pompa zebata? prosze o pomoc
-
Przez redbull
mam taki "mały" problem z podnośnikiem w moim Farmtarc 675 , a mianowicie z pewnego powodu musiałem wymienić tuleje oraz tłoczysko podnośnika (awaria nie z mojej winy) po wymianie wszystko było dobrze aż do pewnego czasu podnośnik znaczy ramiona podnośnika unoszą się tylko do połowy , wydaje mi sie że jest zapowietrzony bo ręcznie mogę je podnieść do końca, a jak na nie naciskam gdy dźwignia jest ustawiona na podnoszenie to się uginają trochę pod obciążeniem tak jakby były na "poduszce" powietrznej. a i teraz zauważyłem że podnośnik nie reaguję na tą drugą dźwignię od podnoszenie siłową. Co z tym zrobić czy znowu rozbierać czy da się to jakoś odpowietrzyć?
-
Przez MIrol33333
Witam. . . Jestem posiadaczem pierwszego w swoim gospodarstwie jd model to 6920 na pompie cr,dotychczas same nh były a pytanie jest takie czy wasze dwudzieski po odpaleniu i 15 minutach chodzenia na postoju ciągnik zmienia głos? Staje się taki metaliczny i chodzi przy tym głośniej. . . Moc i spalanie ok nic się przy tym nie dzieje,błędów też brak. . . Tylko mnie zastanawia czy tak ma być. . . Pozdrawiam i liczę na jakieś odpowiedzi. . . . !
-
Przez mateo105
Witam panowie od kilku dni mam problem z moim mfem otoz podnosnik przestal podnosic. kilka dni przed zauwazylem ze na wolnych obrotach maszyna opada i aby podniesc musialem go gazowac. co to moglo sie stac?? dodam ze na wyjsciach mierzylem sienienie to jest ponad 180 bar czyli pompa zebata chodzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
kupie ładowacz czołowy mx do mccormick mc/case mx c
Case 5150 + Renault 80.14 TX